Oci

Els millors plans infantils per a aquest Nadal 2022 a València

Descobreix quins són els millors esdeveniments i activitats infantils per a fer durant les vacances de Nadal en la ciutat de València

Guardar

Llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament de València
Llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament de València

Les vacances escolars què actualment estan gaudint els xiquets i xiquetes a causa de les festes nadalenques fan que els pares i mares hagen de buscar alternatives d'oci per a mantindre als més xicotets actius i motivar la seua imaginació i curiositat.

Per això, repassem algunes de les millors activitats i esdeveniments dirigides al públic infantil per a fer durant aquesta última setmana del mes de desembre, i també l'última de l'any 2022, i gaudir del Nadal.

Activitats nadalenques gratuïtes en el Parc Central de València

El Parc Central de València alberga una àmplia programació d'activitats gratuïtes fins al pròxim 4 de gener de 2023 destinada als xiquets i xiquetes de la ciutat. Representacions teatrals, música en directe, visita dels Reis Mags i els seus patges i tallers infantils seran alguns dels actes gratuïts que es desenvoluparan durant aquest Nadal en 'La Central', un nou espai d'aquest parc de la ciutat.

Consulta la programació completa de totes les activitats en 'La Central'.

Parque Central de València
Parc Central de València

Passar un divertit dia en Expojove

Expojove, un dels plats forts de cada Nadal, ha tornat un any més a Fira València. Així, aquest espai albergarà fins al 4 de gener de 2023 una infinitat d'activitats com espectacles, música, teatre, jocs, exhibicions en directe i exposicions.

El preu de l'entrada general per a accedir a Expojove és de 5 euros i hi ha descomptes per a grups, persones que tinguen el carnet jove, famílies nombroses o majors de 65 anys. A més, els xiquets i xiquetes de menys de 4 anys o aquelles persones que tinguen una discapacitat superior al 33 % podran entrar gratis.

Expojove / Foto: @Expojove
Expojove / Foto: @Expojove


Fira d'atraccions de València

Un dels plans més tradicionals de cada Nadal és passar una vesprada d'hivern en la Fira d'Atraccions de València, que se situa en la zona del Port, enfront de l'Edifici del Rellotge.

Aquest recinte estarà situat allí fins a diumenge que ve 22 de gener i és una activitat perfecta per a compartir una divertida vesprada amb amics o família. A més, el pròxim dia 13 de gener hi haurà una ofereix 2x1 en totes les atraccions.

Feria de atracciones de Navidad en València. Imagen: Luna Mata
Fira d'atraccions de Nadal a València. Imatge: Lluna Mata

Exposició de Lego i Playmobil

Per als qui es consideren fanàtics de les figures de Lego i Playmobil, les localitats valencianes d'Alaquás i Torrent alberguen dues de les exposicions més grans a nivell nacional d'aquestes dues signatures de joguets.

L'exposició de Lego es troba a Alaquàs i té l'entrada gratuïta; mentre que la de Playmobil està a Torrent, concretament en la Sala Cívica de l'Antic Mercat de la ciutat on s'exposen milers de figures de diferents temàtiques i característiques.

Belén de la exposición de Lego instalado en el Castell de Alaquàs
Belén de l'exposició de Llec instal·lat as Castell d'Alaquàs

Visita al Betlem de Xàtiva

Està considerat com el Betlem més gran de tota Espanya i es troba en la localitat valenciana de Xàtiva, en la comarca de La Costera. Así, aquesta representació del naixement ja ha obert les seues portes al públic i es podrà visitar fins al pròxim 8 de gener de 2023.

Aquest Belén està situat en l'Albereda Jaume I de la localitat i es pot visitar de manera gratuïta cada dia de 9:45 a 21:30 hores. Aquest 2022, aquest Betlem compta amb un total de vint escenes diferents i quaranta recreacions d'animals.

Belén de Xàtiva 2022
Belén de Xàtiva 2022

Videomapping en la plaça de l'Ajuntament

Aquest 2022 l'espirítiu del Nadal arriba a la ciutat de València en forma d'imatges tridimensionals, sons i música sobre l'emblemàtica façana de l'Ajuntament de la ciutat. I, és que, enguany el consistori municipal ha volgut afegir al seu programa d'activitats nadalenques un videomapping.

En aqueix sentit, aquest espectacle audiovisual té una durada de set minuts i es representarà cada dia fins al pròxim 4 de gener de 2023 en quatre passades diàries: a les 19 hores, a les 20 hores, a les 21 i a les 22 hores.

Proyección del videomapping navideño sobre la fachada del Ayuntamiento de València. Imagen: Twitter Ajuntament de València
Projecció del videomapping nadalenc sobre la façana de l'Ajuntament de València. Imatge: Twitter Ajuntament de València

 

Destacats