Oci

L'exposició Lego més gran de la Comunitat Valenciana aterra gratis a Alaquàs

Els Legos estaran en el Castell de la localitat des del dissabte 3 de desembre fins al diumenge 15 de gener de 2023

Guardar

Belén de l'exposició de Lego instal·lat al Castell d'Alaquàs
Belén de l'exposició de Lego instal·lat al Castell d'Alaquàs

L'exposició més gran de ninots de la companyia danesa de jogueteria Llec arriba a Alaquàs aquest Nadal de manera gratuïta. L'Associació Valencians Aficionats als Bricks de Construcció (ValBrick) i l'ajuntament de la localitat han organitzat la que està batejada com la Trobada de Fans de Lego o Castell Brick d'Alaquàs. Aquesta mostra romandrà a la ciutat des de dissabte que ve 3 de desembre fins al diumenge 15 de gener de 2023.

La inauguració de la ValBrick gratuïta d'Alaquàs tindrà lloc diumenge que ve i l'horari anunciat és de dilluns a diumenge d'11:00 del matí a 14:00 del migdia i de 17:00 de la vesprada a 21:00 de la nit. Des de l'organització de la mostra recorden que en els dies 6, 8, 24, 25 i 31 de desembre i l'1 i 6 de gener, l'exposició estarà tancada al públic. A més, els dies 10 i 17 de desembre només s'obrirà per a la realització dels tallers infantils mentre que el 5 de gener estarà oberta només en horari vespertí.

L'edat de participació en els tallers està compresa entre 5 i 16 anys. L'entrada del taller inclou la visita dels participants i acompanyants en l'exposició a la finalització del taller. Els tallers se celebraran en les dates anteriorment nomenades, el dissabte 10 i el dissabte 17 amb un cost d'entrada de 3 euros que es podran traure des de la web de l'Ajuntament d'Alaquàs. Les places són limitades.

Arxivat a:

Destacats