Oci

L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana torna a Torrent

La mostra de joguets tindrà lloc en el recinte de l'Antic Mercat des del 9 de desembre al 7 de gener

Guardar

Jocs de Playmobil
Jocs de Playmobil

L'exposició més gran de la Comunitat Valenciana de l'empresa de joguets Playmobil arribarà a Torrent a principis del mes de desembre. L'espai de la Sala Cívica de l'Antic Mercat de la ciutat acollirà les maquetes i els ninots de la marca alemanya de botiga de joguets. L'exposició estarà muntada des de divendres que ve 9 de desembre fins al dissabte 7 de gener de 2023. La companyia de joguets reedita la seua cita en la localitat de l'Horta Oest un any després.

La mostra de diorames tindrà diferents temàtiques i milers de figures característiques de Playmobil. Els visitants, des dels aficionats més xicotets fins als grans col·leccionistes passant pels romàntics de la seua infància, podran gaudir de tota mena de peces en un mercat ambulant per a tots els públics. "Aquesta exposició per a xicotets i majors s'ha convertit en tota una tradició a la nostra ciutat, i no podia faltar en aquestes festes nadalenques", comenta la regidora de Cultura de Torrent, Susi Ferrer.

Exposició de Playmobil 2021 a Torrent
Exposició de Playmobil 2021 a Torrent

Playmobil en la Comunitat Valenciana

Playmobil és una empresa de joguets alemanya que té la seua seu principal a la ciutat de Zirdorf. La botiga de joguets compta una sucursal que exerceix com a centre d'operacions de la marca tant a Espanya com a Portugal. Aquesta fàbrica es troba precisament en territori valencià. La localitat de Castalla (l'Alcoià) a la província d'Alacant, compta amb un recinte per a la comercialització dels productes de Playmobil en la Península Ibèrica gràcies a un acord al qual la marca va arribar amb Famosa en les dècades dels anys 70 i 80.

A Espanya el furor pels ninots o clicks ha portat al fet que en l'actualitat se celebren dues grans convencions en el format de fires anomenades Aesclick i Somosclicks. Torrent s'ha sumat per segon any consecutiu a acollir aquesta exposició de Playmobil en una cita que es preveu que es convertisca en una trobada clàssica de les festes nadalenques de València.

Arxivat a:

Destacats