Medi ambient avaluarà el projecte Intu Mediterrani amb "la màxima transparència" i seguretat jurídica

Guardar

consellera_agricultura_ep
consellera_agricultura_ep

La consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha indicat que el projecte Intu Mediterrani a Paterna, el 'renovat' Port Mediterrani, no ha entrat encara en el seu departament i quan ho faça se seguirà el procés legalment establit i es farà "amb la màxima transparència" i complint l'objectiu de garantir la seguretat jurídica de tots.

Així s'ha pronunciat Cebrián en una trobada amb els mitjans en ser preguntada per Intu Mediterrani, projecte que ja ha passat la primera 'barrera' administrativa, la municipal, i ha sigut elevat a la Generalitat.

Segons ha explicat, abans d'arribar a Medi ambient ha de passar per Territori i una vegada entre s'aplicarà el procediment establit, que comporta "un procés de consulta a totes les administracions i entitats afectades" i el dictamen tècnic posterior de la Comissió d'Avaluació Ambiental.

"El que jo puga opinar en cap cas suposa un perjudici sobre el resultat final d'aqueixa resolució", ha remarcat la consellera, que ha subratllat que en aqueix procediment legal "tenen veu moltíssimes administracions" i la seua tasca és "assegurar aqueix procés que dóna seguretat a tots".

A nivell personal, Cebrián ha indicat que creu que caldria "veure exemples de projectes similars en el passat, quin ha passat, si han tingut èxit o no, i si en algun cas ens estan costant diners als valencians". Preguntada sobre quins són, ha indicat que són "projectes d'oci que als anys s'ha demostrat que no han tingut un impacte econòmic positiu". "Cal veure què és el que ha passat i a on volem anar", ha indicat.

Arxivat a:

Destacats