La nova ubicació dels castells de Falles, tot un èxit: "Ha superat una prova de foc"

Guardar

Castell de focs artificials de les Falles 2023
Castell de focs artificials de les Falles 2023

El primer castell de focs artificials de les Falles 2023 a València, celebrat en la nova ubicació pròxima als Arts, ha sigut tot un èxit. Així ho ha assegurat el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, qui ha expressat la seua satisfacció després de l'espectacle pirotècnic de la nit anterior.

Galiana ha agraït el treball conjunt amb Piroval per a trobar aquesta nova ubicació, que compta amb més visibilitat i permet un disseny més treballat i original en l'espectacle. "Es poden plantejar idees innovadores" ha afirmat l'edil, qui ha mostrat el seu convenciment que "és un espai que ha arribat per a quedar-se".

La pirotècnia encarregada d'estrenar la ubicació de l'Albereda a l'altura del Palau de les Arts ha sigut la Pirotècnia Aitana, que ha sigut l'encarregada d'il·luminar el cel de València amb el primer castell de les Falles 2023.

El regidor ha destacat la importància de la nova ubicació i ha assegurat que "s'ha superat una prova de foc" amb un resultat molt positiu. A més, ha mostrat el seu agraïment a tots els implicats en l'espectacle pirotècnic, que ha sigut possible gràcies a l'esforç i dedicació de tots els professionals implicats.

El canvi d'ubicació del castell de focs artificials ha sigut un dels canvis més significatius en l'organització de les Falles d'enguany. Amb aquesta nova ubicació, s'ha aconseguit una major visibilitat i un espai més ampli per a l'espectacle pirotècnic, la qual cosa ha permés un disseny més treballat i original.

En definitiva, la primera nit de castells de focs artificials de les Falles 2023 a València ha sigut tot un èxit, superant les expectatives de tots els implicats en l'organització. Un espectacle que, sens dubte, serà recordat pels valencians i visitants que han tingut l'oportunitat de gaudir-lo.

Arxivat a:

Destacats