Falles 2024: hora i programació dels castells a València

Este és el calendari complet dels focs artificials de les Falles de València 2024

Guardar

Imatge d'un castell de Falles en València / Foto: Junta Central Fallera
Imatge d'un castell de Falles en València / Foto: Junta Central Fallera

Arranca el cicle dels castells de Falles. Quatre dies consecutius en els quals els focs artificials seran els protagonistes indiscutibles de la nit valenciana. I és que el cel de la capital del Túria s'il·luminarà, durant uns minuts, amb estos espectacles pirotècnics que sempre sorprenen valencians i visitants. Així, descobrix la programació dels castells de les Falles de València 2024, així com el nou horari dels castells.

Per a començar, cal recordar que els castells de Falles han canviat d'horari, i s'ha apostat per unificar tots els trets a les 00.00 hores, inclòs el de la Nit del Foc que sempre es dispara quasi a la una de la matinada. A més, el tret es realitzarà en la mateixa ubicació que l'any passat, és a dir, en el passeig de l'Albereda, a l'altura del Palau de Les Arts. Una ubicació que permet no només més seguretat, sinó una major visibilitat dels focs artificials.

Quant a la programació i les pirotècnies que dispararan els castells de Falles, queda de la manera següent: el castell del 16 de març serà a càrrec de la pirotècnia Martí; mentre que el castell de Falles del 17 de març, ho dispararà la pirotècnia Turís.

La Nit del Foc 2024 de València, és a dir, el castell del dia 18 de març, serà a càrrec de la pirotècnia Caballer FX. Un tret que, un any més, promet sorprendre per la seua potència i per uns efectes de llum i color que ho convertixen en un dels espectacles pirotècnics més esperats de la programació de Falles de València.

I encara que els focs artificials del 18 tanquen el cicle dels castells de Falles, encara quedarà un espectacle de pólvora que farà vibrar València. I és que el dia 19 de març, dia de Sant Josep, la Cremà de la Falla Municipal de 2024 vindrà acompanyada d'un potent espectacle pirotècnic previ, que serà a càrrec de la pirotècnia Mediterráneo. Este tret començarà a les 23.00 hores i donarà pas a la cremà del monument municipal.

Amb este últim tret, les Falles de València posaran el fermall d'or a dies intensos de festes, però també marcarà l'inici d'un nou exercici faller.

Arxivat a:

Destacats