València acull l'inici de la Copa d'Espanya de Velocitat aquest cap de setmana

La competició, que serà totalment gratuïta, se celebrarà en el Circuit Ricardo Torno de Xest

Guardar

Circuit Ricardo Tormo de Xest, València
Circuit Ricardo Tormo de Xest, València

Aquest cap de setmana tindrà lloc l'estrena de la Copa d'Espanya de Velocitat en el Circuit Ricardo Torno de Xest, a València, amb entrada gratuïta per a tots els assistents, tant al 'paddock' com als boxes de Xest. Des del Club de Motociclisme MotoDes (Motociclisme Esportiu Espanyol) s'ha organitzat aquest campionat a Xest el dissabte 22 i el diumenge 23 d'abril, que comptarà amb un total de 107 participants de diferents categories.

El dissabte començarà la primera jornada de la Copa d'Espanya de Velocitat amb els entrenaments cronometrats, que s'allargaran fins a dos quarts de cinc de la vesprada, on tindrà lloc la classificació dels pilots participants. Mentre que la competició començarà a les 16.45 amb la carrera de la categoria Promo2 R4C-FCMM i continuarà a les 17.30 amb la carrera Promo1 FCMM, en una primera trobada entre els pilots.

La segona jornada de la Copa d'Espanya de Velocitat començarà a les 9 hores d'aquest diumenge amb el 'warm-up', seguit de les carreres, que s'allargaran entre les 10.40 hores fins a les 15.30 hores, dins de les categories de Promo2-R4C-FCMM, Iberia Cup BMW, Supersport, SBK, SSP 300 i Promo 3.

La competició, que enguany incorpora un nou certamen anomenat CEF, explicarà, a més, amb dies d'entrenaments previs de pagament per als pilots, celebrats el dijous 20 i el divendres 21 d'abril, on es podrà disposar del circuit.

L'organització que lidera la Real Federació Motociclista Espanyola ha programat un total de nou caps de setmana en els quals es disputarà la Copa d'Espanya de Velocitat al llarg de territori espanyol, com a Jerez, Barcelona, Albacete, Navarra i Cartagena. La Copa d'Espanya de Velocitat s'allargarà fins a finals d'aquest 2023 i tindrà una cita mensual en les ciutats anteriorment anomenades.

Destacats