Copa del Rei, la Copa per a reivindicar-se

Guardar

Mestalla
Mestalla

L'únic resultat bo que ha obtingut el Valencia en els últims quatre mesos és l'1-3 en Butarque, precisament contra un equip que ja havia vençut en Lliga.

Este dimecres es juga la volta d'eixa clau de 32vos de final i els de Prandelli planegen fer una bona impressió a cap d'any. Quasi tots els resultats possibles són favorables per a l'equip blanquinegre, per la qual cosa la classificació no es veu difícil d'aconseguir.

És la Copa del Rei una oportunitat per a emprendre el vol cap a un millor 2017? En consideració que l'única competició alternativa a la Lliga és esta copa que en les seues fases finals pren notorietat, i mancant la Champions i l'Europa League, seria lògic considerar la instància per a un bon pas.

Cal no oblidar, per descomptat, la Revolució d'Hivern després de l'aprovació de Peter Lim. Com a tal és l'últim partit de l'any, així l'equip titular de Prandelli lliurarà moltes llums respecte a les eixides i entrades del planter. Jugarà Dani Parejo? Quin serà el porter titular? Els defensors?

Sense dubte, en una situació com la que viuen els valencianistes, qualsevol oportunitat és idònia per a tirar endavant. Si passen, els oponents no seran fàcils de sortejar i podrien sorgir revenges importants.

El ressorgiment -optimista, sí- potser està on menys se li espera.

Arxivat a:

Destacats