El Valencia venç al Leganés en una oportunitat per a alçar el vol

LeganésvsValenciaCOPADELREY1

[match id=359 template=futbol]

Un partit important per a dos equips que necessiten lliurar bones sensacions sense importar el context; en este cas, la Copa del Rei. Tant el Leganés com el Valencia s'enfonsen en la Lliga i demanen un respir per a donar un senyal a les seues aficions que segueixen amb vida, sense importar la competició. Els locals van eixir sense els seus titulars principals i l'equip blanquinegre amb dos que no s'acostumen a veure la llum a l'inici: Munir i Medrán.

El Valencia es va veure alliberat de pressió, com si no tinguera res a perdre. En els primers 15 minuts va molestar i fins i tot va obrir el marcador als 3 minuts, després d'un centre de Montoya a Munir. Amb la seua capacitat per a definir, el cedit pel Barcelona demostra partit a partit que ha de ser titular també en els partits dels caps de setmana.

Solament vint minuts després Montoya va idear una paret per la dreta i va llançar un centre perfecte per a Medrán, que va definir amb un colp de cap precís. El 0-2 en menys de mitja hora va demostrar que els del Túria anul·laven al conjunt pepiner en l'eixida i tenien el domini del partit.

Després d'un inici del segon temps en què el Leganés no podia tenir la pilota, Darwin Machís va aprofitar una bona acció i va véncer a Jaume, el porter titular triat per Prandelli per a este duel. Esta acció de l'1-2 va canviar el panorama del partit, amb els madrilenys a la recerca de l'empat i els valencianistes amb temor que poguera passar en el temps restant.

No obstant això, va haver-hi més agressions i targetes que aproximacions. El Leganés va intentar canviar les coses amb Garitano concentrat en la seua banqueta per a cercar alternatives, però no va ser suficient i l'equip che va aconseguir per primera vegada en molt temps mantenir el marcador a favor seu en els últims minuts... I més, perquè Bakkali (que va entrar per Nani), després d'una genialitat, va fer el definitiu 1-3.

Així, el Valencia es va quedar amb el partit d'anada d'esta primera fase final de la Copa del Rei gràcies a dues assistències de Montoya, el gol del belga i tres jugadors que demanen a crits titularitat.

La volta es jugarà el 21 de desembre a Mestalla.