S'unifiquen les agències d'ocupació Apunt i València Activa

Guardar

valencia-activa
valencia-activa

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat la unificació de les dues agències municipals d'ocupació existents actualment, Apunt i València Activa, en una única entitat: la nova Agència d'Ocupació València Activa.

En funció d'aquesta iniciativa, l'agència de col·locació Apunt, gestionada pel Servici d'Ocupació i Emprenedoria de l'Ajuntament de València, passa a integrar-se dins de la nova plataforma de València Activa. Tal com ha explicat la regidora Sandra Gómez, "aquesta unió naix amb l'objectiu d'oferir a la ciutadania un servici únic, integral i de qualitat en matèria d'ocupació".

L'Agència d'Ocupació València Activa és un instrument que posa en marxa activitats d'intermediació laboral amb la finalitat de proporcionar a les persones desocupades una ocupació adequada a les seues característiques i, també, un catàleg de formació per a millorar les seues oportunitats laborals.

Igualment, l'Agència té com a objectiu prioritari ajudar les empreses a través d'un servici d'assessorament en gestió de recursos humans seleccionant el personal qualificat per a esmenar les seues necessitats immediates. És a dir, rep ofertes d'ocupació de les empreses i es posa en contacte amb les persones desocupades que estan inscrites en la seua base de dades per a cobrir eixos llocs de treball, fent-ne una preselecció prèvia.

Entre altres opcions, l'Agència d'Ocupació València Activa facilita l'elaboració del propi curriculum vitae en línia, buscar i inscriure's en ofertes d'ocupació i detallar i seleccionar preferències formatives amb vista a realitzar cursos o tallers de formació.

Les persones usuàries de les dues agències han rebut unes claus personals amb les quals podran accedir a partir d'ara a aquesta nova plataforma, inserida en la pàgina web de València Activa.

Arxivat a:

Destacats