Maridatge perfecte en Els Pilonets

Els amants del vi i el pernil tenen el seu racó en aquest local d’Alcàsser

Guardar

IMG_2083
IMG_2083

Entrar en Els Pilonets és submergir-se en l'art de l'enologia. Local acollidor, càlid, amb un ambient familiar i, sobretot, un lloc on el més espanyol (vi i pernil) cobra vida. Els amants del bon vi, de l'exquisit pernil, dels formatges, del selecte embotit... troben en Els Pilonets el seu lloc de referència. Héctor Navarro cree un lloc on poder desenvolupar la seua afició pel vi. "El meu germà i jo vam veure que una tenda/bar especialitzat en vi, formatges, pernil i embotits era un tipus de negoci que no estava ni a Alcàsser ni en els pobles del costat. És alguna cosa diferent, pots venir i fer-te dues tapes o venir i sopar o comprar", explica Héctor.

IMG_2078Els Pilonets començà com una tenda en la qual a més de degustar el producte i ser aconsellat sobre els productes que en ella es poden trobar, també es pot desdejunar, esmorzar, menjar, berenar, sopar i, fins i tot, prendre copes. "Abans de regentar Els Pilonets jo era actor però amb el tancament de Canal 9 vaig haver d'abandonar la meua professió. El meu germà era fotògraf i també va tancar el periòdic on treballava. Així que decidim canviar de sector i provar sort. La veritat és que funciona molt bé. Ara mateix estic jo només en el negoci, he creat un gran equip, som com una família, i hem aconseguit que el concepte funcione molt bé. Realitzem diverses activitats i en un futur organitzarem més. Fa poc vam fer un tast amb la xarcuteria Manglano Mercat Central de maridatge entre el vi i el formatge. Hem fet cort de pernil a mà amb copa a 5 euros... la veritat és que tot el que fem funciona molt bé", explica Héctor Navarro.

IMG_2080En el local, situat en el carrer Salvador Giner 18 d'Alcàsser, tot aquell que s'acoste va a trobar un tipus de producte de qualitat que no ho veurà en la resta. Els clients poden degustar productes en fred com a carns i embotits de Cazorla, pernil ibèric, formatges... a més dels millors vins del mercat a un preu més que assequible. "El negoci està orientat tant a la degustació com a la compra. Per este motiu la copa de vi per a prendre en Els Pilonets resulta més econòmic que en altres llocs doncs no podem cobrar quasi el mateix per una copa de vi en la taula que per una botella del mateix vi en el taulell. Açò ens fa diferents. La relació qualitat- preu està més que justificada", explica el gerent.

En la carta de Els Pilonets es pot trobar més de 70 referències de vins i caves però la quantitat no és només un dels senyals del negoci sinó que entre elles els amants del bon vi trobaran vins exclusius, que no es troben en els centres comercials doncs s'adquireixen en cellers familiars que cuiden exquisidament el procés d'elaboració. Entre les referències es poden trobar Briego Verema Seleccionada (Ribera del Duero); Briego Cza (Ribera del Duero); Cosme Palacios Cza (Rioja); Heras Cordon Cza (Rioja); Loperz d'Haro Cza (Rioja); Carramimbre roure (Rib Duero) o N 12 Cza (València). També trobaran més de 32 varietats de canapés; diversos formatges manxecs, carns i pates de Cazorla de primera qualitat, sardines fumades... entre altres productes de la terra.

 

IMG_2077                    Pilonets_Alcasser

Arxivat a:

Destacats