L'Hemisfèric celebra el seu 20 aniversari amb entrades a cinc euros

Del 27 d’abril al 30 de juny, les entrades per a accedir a l’Hemisfèric tindran un preu especial

Guardar

L'Hemisfèric celebra el seu 20 aniversari amb entrades a cinc euros

Demà, 28 d'abril, la Ciutat de les Arts i les Ciències acull la primera edició del Musaico Festival. Una proposta impulsada per l'escola de música Berklee València per a mostrar, de manera gratuïta, tot el talent dels seus estudiants amb actuacions, que arrancaran a partir de les onze del matí. A més, aquest festival comptarà també amb nombroses activitats per a tota la família i llocs de menjar.

Un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de València, que va donar pas al que, hui dia, és la Ciutat de les Arts i les Ciències està d'aniversari. I és que l'Hemisfèric celebra els seus 20 anys de vida amb magnificència. En tot aquest temps, més de 9 milions de persones han creuat les seues portes per a gaudir de més de 75 projeccions.

En l'actualitat, no solament és l'única sala que projecta, en una pantalla de 900 metres quadrats, tres espectacles audiovisuals diferents -representacions astronòmiques, cinema digital 3D i cinema de gran format IMAX- sinó que a més és l'única en el món en el qual l'espectador pot triar l'idioma de la projecció. D'aquesta manera, per a agrair als espectadors la seua confiança, i per a seguir sent una sala de referència, l'Hemisfèric ha organitzat iniciatives sorprenents per a celebrar el seu aniversari.

Així, a més d'obrir al públic l'anell perimetral, que oferirà als visitants la possibilitat de gaudir d'una zona única, des de hui, 27 d'abril, fins al 30 de juny, les entrades tindran un preu més que especial: 5 euros. Per descomptat, tampoc podien faltar les estrenes, com el de la pel·lícula 'Dream Big', així com una exposició de cartells de les principals pel·lícules que s'han projectat des dels seus inicis.

El 20 aniversari de l'Hemisfèric ja és tota una fita per a la ciutat de València. Aquest imponent edifici no solament ha enamorat a valencians i turistes amb una estructura sorprenent, sinó que s'ha convertit en un tot un referent nacional en la projecció audiovisual. I és que, ¿Qui no s'ha deixat portat alguna vegada per la màgia que desprén una de les sales que més visitants rep a l'any?

Destacats