Extra TV: Te'n recordes de l'Alqueria Blanca?

Els valencians esperen amb ganes el retorn de la seua sèrie favorita a la nova Canal 9.

Guardar

En televisió, si preguntes a un valencià per una sèrie de la terra, la resposta és unànime. L'Alqueria Blanca. Aquesta sèrie que va comptar amb 10 temporades en la televisió valenciana, l'última no emesa pel tall de Canal 9 i, va ser líder d'audiència en la Comunitat Valenciana.

El secret de l'èxit d'aquesta sèrie per a televisió era la seua ambientació, la tradició i  les arrels de la terra. Estava ambientada en els anys 60 i explicava com sempre amb dos grans famílies: els Falcó i els Pedreguer. Amores, desamors i les diferències de classes socials centraven les principals trames.

Però a més per la sèrie han passat actors de la terra que després han triomfat en la televisió nacional com Álex Gadea o Nani Jiménez. El que és clar que entre tots els personatges, si preguntes a qualsevol valencià, el candidat indiscutible a eixa majoria absoluta és Ferran Gadea que interpretava a Tonet.

Aquest personatge que a més portava gran part de la càrrega còmica de les trames es va guanyar l'afecte de tots els valencians i al final va acabar també emparellat. En aquest cas amb Marisol, que interpretava Amparo Oltra.

Després de la sèrie

Amb el tancament de Canal 9, l'Alqueria Blanca ha comptat amb diferents "spin off" siga en el teatre i també amb una pel·lícula que ha estat en la pantalla gran aquest mateix estiu: Benidorm Mon Amour.

La veritat és que precisament un dels continguts que més esperen tots els valencians és el retorn d'aquesta sèrie. L'Alqueria Blanca va trencar una tendència en la televisió autonòmica amb el retorn d'una ficció que a més competia els diumenges amb sèries tan fortes com Aida.

Teniu ganes de saber com continua l'Alqueria?

Arxivat a:

Destacats