Extra Cinema: L'equip de la pel·lícula Paella Today! desafia al xef britànic Jamie Oliver a unir-se al rodatge

Guardar

Envío Jamie Oliver
Envío Jamie Oliver

Rodaje en ValenciaDes de l'equip de la pel·lícula comenten: "La idea és que Jamie Oliver conega de primera mà la recepta de l'autèntica paella, el nostre plat més internacional, que, per descomptat, no porta xoriço com publicara el prestigiós xef britànic setmanes arrere alguna cosa que va desencadenar tota una tempesta gastronòmica i mediàtica en xarxes i en mitjans nacionals i internacionals. Ens ha semblat un gest simpàtic per a desdramatitzar tot això".

En la invitació es pot llegir textualment: "Des del respecte cap a la teua figura, la teua cuina, i la meravellosa labor social que exerceix la teua fundació, ens encantaria que ens honrares amb la teua presència en el rodatge. I fins i tot, per què no, que participares a manera de cameo en una seqüència de la pel·lícula com a jurat del Concurs Internacional de paelles que es desenvolupa en la ficció" (...) "Pensem que és una bona oportunitat de mostrar-li al món com es cuina l'autèntica paella valenciana –ja que en el llargmetratge s'explicarà pas a pas la seua recepta- i riure'ns junts de tot açò. Per això, t'adjuntem tota la informació sobre la pel·lícula en una autèntica paella per a dues persones. Ens encantaria comptar amb tu per al rodatge. Una bona excusa per a prendre't uns dies de descans i desconnectar a València, una ciutat banyada pel Mediterrani i que aquesta mateixa setmana ha sigut nomenada, a través de la FAO, Capital Mundial de l'Alimentació per a 2017. Moltes gràcies pel teu temps i el teu sentit de l'humor, Jamie".

A principis d'octubre, ha arrancat el rodatge de la pel·lícula "Paella Today!, protagonitzada per l'actor Pablo Rivero. "Paella Today! és una gastrocomèdia mediterrània, amb un humor molt blanc, que pretén transcendir en l'àmbit internacional. La paella és el fil conductor per a explicar la història d'un divertit triangle amorós", comenta el director de la pel·lícula, César Sabater.

El repartiment està compost per Pablo Rivero, Olga Alamán, Pau Gregori i Alberto Jo Lee. La producció, a càrrec de Naumaquia, compta amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura, IVAC, i amb la col·laboració de diverses marques ambaixadores com Dacsa, Garcima, SH Hoteles i Publips-Serviceplan. La producció executiva és a càrrec de Luis Piquer i de César Castellote.

César Sabater, amb més de 20 anys d'experiència en el sector audiovisual, ha forjat la seua carrera en importants produccions publicitàries i televisives. En la gran pantalla, destaca el seu treball per a Bigas Luna. "Amb Paella Today! Pretenem saldar el deute cinematogràfic amb la ciutat després de 15 anys sense que cap pel·lícula retrate al Mediterrani com mereix". I és que el rodatge es passejarà durant cinc setmanes per emblemàtics escenaris de València com les seues costes i el centre històric.

Arxivat a:

Destacats