Prop de 9.000 corredors i un públic entregat prenen els carrers de València en el retorn de la Mitja Marató

Guardar

Eixida Mitja Marató València 2021
Eixida Mitja Marató València 2021

Un total de 8.920 corredors i corredores han tornat aquest diumenge als carrers de la ciutat de València amb la celebració de la 30 edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per l'SD Correcaminos, una de les edicions "més especials" de la seua història que ha suposat la volta de la prova després del parèntesi de la pandèmia i en la qual la ciutadania entregada ha "donat alé en cada pas" al pas dels 'runners'.

Els participants en la prova han recorregut el nou i "rapidíssim" circuit i han rebut els ànims del públic valencià, que ha tornat a eixir als carrers amb un "gran comportament", ha destacat l'organització en un comunicat.

Finalment, 8.806 han sigut els participants que han travessat la línia de meta, situada per primera vegada en l'avinguda de Tarongers, segons la primera classificació provisional de la carrera.

Precisament, aquesta mateixa quantitat, 8.806, són els euros que ha entregat la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la carrera, a l'entitat solidària d'aquesta edició, Payasospital, com a part de l'acció '1 euro per corredor' que premia l'esforç de cadascuna de les persones que arriba a meta. A aquesta quantitat se sumen els 16.600 euros de l'aportació voluntària dels inscrits.

L'organització de la prova ha agraït a la ciutadania de València el "gran comportament" que ha tingut encoratjant als corredors, tant en algunes zones de la ciutat com en la recta de meta, però "sempre complint amb les mesures sanitàries".

Destacats