Dos exconselleres de Camps citats a declarar per la Fòrmula 1

El Tribunal de Comptes ha citat a Trini Miró i a Lola Johnson, a més d'altres quatre dirigents del PP, per al pròxim 1 de febrer

Guardar

eliseo-martinez-formula-de-campeones-01-estoril-2
eliseo-martinez-formula-de-campeones-01-estoril-2

La Fórmula 1 segueix sent notícia per les seues presumptes irregularitats. El Jutjat de València ja està investigant la gestió del Gran Premi celebrat en la ciutat, així com la compra de l'empresa Valmor per la Generalitat, en l'anomenat cas Valmor. De fet, l'expresident Francisco Camps està imputat i citat a declarar per aquesta causa el pròxim 24 de gener.

Però ara arriben notícies des de Madrid: el Tribunal de Comptes ha citat a declarar el pròxim 1 de febrer a les exconselleres del PP Trini Miró i Lola Jonhson, a més d'altres quatre exdirectius del Consell i del Circuit del Motor, per les presumptes irregularitats del cas.

Es tracta d'una causa civil paral·lela i independent a la causa penal que es tramita en el Jutjat de València i té com a objectiu recuperar els diners que es podrien haver malversat en la compra per part de la Generalitat de l'empresa en fallida Valmor Sports SL.

Aquesta adquisició va comportar l'absorció del deute que arrossegava l'empresa de 34,2 milions. A més, Valmor Sports havia contret un deute de 14,6 milions d'euros que la Generalitat va perdonar després de fer-se amb la companyia. És a dir, van ser 24 milions d'euros de diners públics els que es van perdre en aqueixa operació, i que ara el Tribunal de Comptes pretén recuperar.

Destacats