À Punt rescata els clàssics de C9

La nova televisió valenciana portarà de tornada diverses llicències que tenia Canal 9

Guardar

Programación de À Punt
Programación de À Punt

À Punt ha declarat que no anirà a la caça de grans llicències, blockbusters ni de pel·lícules de Hollywood, tal com fan moltes cadenes televisives de forma coordinada, sinó que la nova televisió valenciana manté el seu desig pel cinema europeu, tenint una gran aposta pel nostre cinema autòcton, en lloc de concretar acords amb les grans distribuïdores.

"La CVMC i societats prestadores de serveis de radi i TV no inclouran en la seua programació continguts que pertorben o trenquen el clima convivència social en la CV, o que inciten al suïcidi i a la violència en qualsevol àmbit, especialment la de gènere, així com als comportaments masclistes, xenòfobs, racistes o expressions d'odi al col·lectiu LGTBI".

A més, diversos productes de participació valenciana es van incloure dins de l'oferta de À Punt. Però açò no significa que hi haja una renúncia total a les grans pel·lícules, ja que À Punt ha arribat a un acord amb la major MGM (Metro Goldwin Mayer) per a l'emissió de certes pel·lícules sota la seua llicència. No obstant això, aquestes emissions no explicaran com a estrenes, ja que en el seu moment, Canal 9 les va emetre.

A açò se li sumisca una nova iniciativa que consisteix en l'evasió de continguts que signifiquen violència explícita i/o gratuïta i que, d'alguna manera, denigren a la societat, especialment a la dona, als col·lectius minoritaris i al col·lectiu LGTBI+, tal com s'estableix en el nové article de mandat d'autoregulació de continguts, que obliga tant a la Comissió Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) com als prestadors de serveis a no incloure en la seua programació continguts d'aquesta índole.

À Punt, a més, hi ha reintroduït en la seua programació alguns dels programes més icònics de l'antiga RTVV, com són les sèries d'animació Doraemon, Vicky el Viking o Detectiu Conan. No obstant això, l'emblema més gran de la producció televisiva valenciana, L'Alqueria Blanca, no ha pogut estar dins de la programació de À Punt, en canvi, sí que ho ha estat una pel·lícula que fa de seqüela i spin off de la mítica sèrie. "Benidorm mon amour" explica les aventures de Tonet en l'estiu de 1962, en el qual aprofita un permís de la mili per a anar a estiuejar a Benidorm amb Sento, Tomy i Jaume.

A part d'açò, una altra cosa que també ha rescatat À Punt ha sigut la programació esportiva, la qual comptarà amb una cobertura esportiva molt més àmplia. El programa "Tot Esport" serà l'encarregat de presentar totes les novetats que ocórreguen en el món de l'esport de forma genèrica, englobant tot tipus d'esports, i que s'emetrà els dimecres a les 23 hores. Per la seua banda, "Tot futbol" serà un programa d'esports enfocat en el futbol, que s'emetrà els diumenges a les 22.30 hores.

Arxivat a:

Destacats