La Fúmiga encapçala la jornada de concerts del 9 d'Octubre a Alzira

Smoking Souls, Maluks i Ones completen el cartell del festival

Guardar

El grup musical La Fúmiga
El grup musical La Fúmiga

La banda natural d'Alzira juga a casa sent el gran reclam del festival de concerts amb motiu del 9 d’Octubre. El Recinte Firal d'Alzira acull també als altres grups de música en valencià que completen el cartell com Smoking Souls, Maluks i Ones en la nit del dissabte 8 d'octubre a partir de les 21.30.

Les cançons de Fotosíntesi, l'últim àlbum de La Fúmiga que està a punt de complir el seu primer aniversari, sonaran a Alzira: la ciutat que els va veure nàixer i posteriorment créixer. El grup vindrà rodat perquè actua el 7 d'octubre, tan sols un dia abans, en el Festardor del port de Sagunt. La Fúmiga ha col·laborat amb la Socitetat Musical d’Alzira amb una versió simfònica conjunta del seu tema Llavors que estarà disponible a partir de les 20.00 d'aquesta vesprada en les les seues xarxes socials. El grup local tractarà de convertir Alzira en una festa tal com diu la lletra de la seua cançó Mediterrània del seu primer àlbum, Espremedors.

Les entrades tenen un preu de 8 euros l'anticipada i de 10 euros si es demana en la taquilla del Gran Teatre d’Alzira hui de 19.30 a 21.00. Els tiquets també es poden traure online en la web de Notikumi.

Alzira Capital Cultural 2022

La capital de La Ribera Alta continua ampliant el seu repertori cultural amb el festival de concerts de grups de música en valencià per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre. Així doncs, el municipi fa valdre la seua condició de Capital Cultural de la Comunitat Valenciana d'enguany, títol atorgat per la Generalitat Valenciana i que comparteix amb Aielo del Malferit.

Arxivat a:

Destacats