València viurà una 'Nit del Foc' especial el 19 de març

Sanitat ha donat llum verda a la proposta de Piroval de disparar un castell el pròxim 19 de març a València

Guardar

350-castillo-1
350-castillo-1

La Conselleria de Sanitat ha donat llum verda a la proposta de Piroval de disparar un castell de focs artificials el pròxim 19 de març, dia de Sant Josep. Així, sempre que Delegació de Govern done el vistiplau, València viurà una particular 'Nit del Foc'. I és que el tret es realitzarà des de diferents localitzacions de la ciutat.

D'aquesta manera, encara que serà un dia més tard de quan es dispara l'autèntica Nit del Foc, el 19 de març, a les 00.00 hores, valencians i valencianes podran gaudir, de manera segura, d'un gran espectacle pirotècnic, encara que, això sí, a porta tancada. I és que cal recordar que el toc de queda es manté a les 22.00 hores.

En aquest sentit, la proposta de Piroval és repartir el tret d'un castell de focs artificials des de diferents punts de València perquè puga ser vist per tota la ciutat des dels balcons o finestres. La pólvora, encara que de manera reinventada, continuarà sent present aquest mes de març, i posarà el punt final a la setmana de 'no Falles'.

Sens dubte, aquest esdeveniment donarà un xicotet respir a les pirotècnies que, aquesta setmana, s'han concentrat per a demanar ajudes i que els deixen reprendre la seua activitat de manera segura.

Arxivat a:

Destacats