València segueix impulsant l'ecosistema emprenedor i innovador de la ciutat a través de la col·laboració pública i privada

Guardar

La regidora Pilar Bernabé
La regidora Pilar Bernabé

L'Ajuntament de València ha reforçat la col·laboració amb l'ecosistema emprenedor i innovador de la ciutat amb l'aprovació d'un conveni amb l'entitat Startup Valencia, un conveni que "suposa un element més que ens consolida com a ciutat emprenedora", ha destacat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

"Gràcies a aquesta col·laboració continuem treballant per a consolidar a la ciutat un nou model econòmic intel·ligent, que posicione València com un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat, així com en el desenvolupament de tecnologia i innovació", ha remarcat Bernabé.

En eixa línia, la regidora ha posat en valor que "ahir mateix, la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, traslladara a l'Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, Francisco Polo, la proposta per a establir a la ciutat de València l'Oficina Nacional de l'Emprenedoria". "I és que som la ciutat amb més startups per càpita, comptem amb entitats de referència, tenim molt talent local i un ecosistema dinàmic i unit, som punta de llança de la recuperació econòmica i la col·laboració publicoprivada està en el seu millor moment", ha detallat la regidora.

Per tot això, tal com ha ressaltat l'edil, "és fonamental continuar treballant, de la mà d'entitats com Startup Valencia, per a fer de València una ciutat a l'avantguarda de l'emprenedoria, la innovació i la tecnologia i consolidar-nos com hub tecnològic referent a Europa". Així mateix, Bernabé ha insistit en la importància de continuar donant suport des de l'Ajuntament de València i València Activa esdeveniments com el València Digital Summit, que enguany celebra la seua cinquena edició del 24 al 26 d'octubre".

Per part seua, el president de Startup València, Juan Luis Hortelano, ha assenyalat que "aquest marc de treball conjunt suposa un impuls per a l'esforç que els emprenedors valencians realitzen per a posicionar a la ciutat en el panorama innovador i tecnològic internacional. Aquesta col·laboració publicoprivada és important per a aconseguir una meta comuna amb criteris unificats".

Destacats