València Activa posa a la disposició de 15 startups un espai en Forinvest

Guardar

Cartell Forinvest
Cartell Forinvest

València Activa ha llançat una convocatòria per a facilitar un espai en Forinvest 2022 a 15 startups valencianes, el major punt de trobada dels experts i expertes del sector empresarial i financer espanyol. "A València tenim molt de talent i això és el que demostrarem amb la participació de les 15 empreses emergents que ens acompanyaran donant a conéixer els seus productes i servicis en l'estand de València Activa", ha destacat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé.

"Convidem a 15 projectes innovadors de l'ecosistema valencià a participar en el nostre estand en Forinvest, amb prioritat per a aquells relacionats amb els sectors Fintech, Insurtech, LegalTech, IA o Data, entre altres temàtiques relacionades amb l'esdeveniment", ha concretat la regidora.
L'objectiu és facilitar a les startups seleccionades el seu propi espai d'exposició perquè puguen donar a conéixer els seus projectes i establir relacions i contactes en el major espai de networking financer-empresarial del país que enguany celebra el seu 15 aniversari els dies 4 i 5 de maig de 2022.

"Des de València Activa ajudem a les iniciatives locals en la seua posada en marxa i consolidació, i treballem per a promoure la connexió i atracció del talent nacional i internacional i un clar exemple d'això és aquesta iniciativa, amb la qual proporcionem aquest espai a 15 startups valencianes perquè puguen visibilitzar els seus projectes", ha explicat Bernabé.

D'altra banda, l'Ajuntament de València i València Activa participen, al costat d'altres agents, l'Innovation & Fintech Fòrum, un espai on la tecnologia i les startups són protagonistes. I com a novetat, en l'espai facilitat per València Activa participarà Invest in VLC, el nou servici impulsat per l'Ajuntament de València i València Activa per a atraure la inversió nacional i internacional a la ciutat.

Destacats