Un recorregut pels arbres de Nadal que il·luminen València

Descobreix on estan situats els dotze arbres de Nadal de València en aquest 2020

Guardar

1204 encesa llums NadalVLC 3
1204 encesa llums NadalVLC 3

Els arbres de Nadal inunden els carrers de València. I és que l'Ajuntament de València, malgrat viure un Nadal diferent per la situació sanitària, s'ha proposat adornar la ciutat i omplir-la de l'ambient nadalenc tan esperat en aquesta època.

Uns arbres que, per fi, ahir dijous, van començar a il·luminar oficialment, donant la benvinguda a Nadal, i omplint de màgia les diferents places de València.

Encara que s'ha optat per no millorar la il·luminació i decoració, s'ha mantingut la d'altres anys, per la qual cosa es descentralitza la decoració nadalenca, amb l'objectiu no sols de dotar de protagonisme a tots els districtes de la ciutat, sinó també per a reforçar l'activitat comercial dels barris.

En aquest sentit, a més del tradicional arbre de Nadal de la plaça de l'Ajuntament, d'uns 20 metres d'altura, i de l'arbre en la plaça de la Reina, també s'han instal·lat onze arbres de 6 metres juntament amb il·luminació en les places de Campanar, Sant Valero- en Russafa-, Patraix, Benimaclet, Cabanyal, Sant Marcel·lí, Orriols, Doctor Collado -en el Mercat-, Proveïments, Benicalap i Malilla.

Complementàriament, compta amb il·luminació la façana de l'Ajuntament, el pessebre de la plaça de la Reina i els carrers de la Pau i Sant Vicent (entre la Reina i Maria Cristina).

A més, també es podrà gaudir a la ciutat dels tradicionals mercats ambulants nadalencs, així com visitar el pessebre de l'Ajuntament de València, amb més de 300 figures, o el tradicional pessebre monumental de la plaça de la Reina.

Comença el compte arrere per a gaudir, malgrat la situació tan complicada que vivim, d'aquestes dates tan assenyalades juntament amb el bon ambient que transmet la il·luminació dels carrers de València.

Destacats