Torna València Cuina Oberta: menús amb Estrella Michelín a preus assequibles

València Cuina Oberta 2022 torna del 13 al 23 d'octubre amb restaurants gurmet

Guardar

Algunes persones en una terrassa
Algunes persones en una terrassa

Els amants de la bona gastronomia estan d'enhorabona. I és que torna una nova edició de València Cuina Oberta. Alta cuina a preus assequibles és el que ofereix aquesta iniciativa que aposta, en la capital del Túria, per productes de temporada i de proximitat, però també per la sostenibilitat i la qualitat. I és que com assenyalava el regidor de Turisme, Emiliano García, "eixos són els grans pilars de la gastronomia valenciana que sustenten cada edició de Cuina Oberta".

Així, del 13 al 23 d'octubre, València Cuina Oberta ofereix menús d'Estrella Michelín per tan sols 48 € per a dinar, o 56 € per a sopar. No obstant això, també participen altres restaurants de la ciutat de gran qualitat que ofereix als seus comensals menús de migdia per 28 € i menús de sopar per 36 €. La beguda de tots els menús es paga apart.

Per a reservar a València Cuina Oberta 2022 tan sols serà necessari accedir a la web oficial i triar el restaurant que més t'agrade. Des de la mateixa web podràs triar el tipus de menú que prefereixes degustar, així com la franja horària. Això sí, recorda que la reserva es realitza de manera directa amb el restaurant. D'aquesta manera, per a qualsevol canvi, serà necessari contactar amb l'establiment.

El Jardí (Hotel The Westin València), Canalla Bistro by Ricard Camarena, Vuelve Carolina o Restaurante Villa Indiano són tan sols alguns dels restaurants adscrits a aquesta nova edició. Així i tot, pots consultar el llistat de restaurants participants en Cuina Oberta a través d'aquest enllaç.

Interior d'un restaurant
Interior d'un restaurant

Com en anteriors edicions Cuina Oberta està organitzada per Visit València, en col·laboració amb la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana. Ja en la presentació de l'edició de primavera, el regidor Emiliano García reconeixia que es tracta "del certamen gastronòmic més important de la ciutat que ofereix als valencians i visitants la millor gastronomia de la mà de cuiners i producte local".

Per part seua, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, també assenyalava que "aquest tipus d'iniciatives ens permet posar en valor l'essència del nostre producte turístic, la nostra gastronomia i disseny". Però, per descomptat, afegia, "cerca que el gran públic puga acostar-se a la restauració de qualitat".

Cal recordar que València va ser, en 2021, seu Michelin Espanya i Portugal. Aquesta gala va ser un homenatge a la gastronomia valenciana, que es va traduir en la celebració de tres noves estrelles per a la ciutat: Fierro, Lienzo i Kaido Sushi Bar. Ara, l'alta cuina torna a posar-se a la disposició de la ciutadania amb una nova edició de Cuina Oberta.

Destacats