Patraix organitza un teatre infantil i la Fira Animalista com a prèvia a les seues Festes Populars

Descobreix la programació dels actes de Patraix per a aquest cap de setmana

Guardar

Actuació en les Festes Populars de Patraix de 2017
Actuació en les Festes Populars de Patraix de 2017

Patraix es prepara per a viure les seues Festes Populars que se celebraran de l'1 al 12 d'octubre. No obstant això, des de l'associació de veïns han organitzat una sèrie d'actes previs amb activitats per a tots els públics. A València Extra, t'informem de tota la programació:

Serà aquest dimecres, 21 de setembre, quan arrancaran els actes previs a les festes amb la presentació del programa infantil a les 18.30 hores en l'Espai Rebombori. Seguidament, hi haurà teatre infantil. Una mica més tard, a les 20.15 hores, en el Teatre Patraix serà el torn de la presentació del programa general, que conclourà amb l'actuació teatral 'Mari antisistema'. L'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

La pròxima cita serà el dissabte, 24 de setembre, al carrer Salabert, 3 on tindrà lloc un teatre infantil a les 19.00 hores.

Així mateix, eixe mateix dissabte de 9.30 a 14.00 hores, la plaça Patraix acollirà la Fira Animalista amb tallers infantils, música, concurs de mascotes, exhibicions, xarrades i molt més. En aquesta fira, protectores, refugis i associacions de defensa de l'animal mostraran el seu treball i conscienciaran de la importància de no abandones als animals.

La programació d'aquesta Fira Animalista es completarà amb una xarrada de Quique Esparcia sobre gossos adoptats, a les 10.00 hores; l'exhibició de la Unitat Canina de Bombers de València a les 11.00 hores; així com la xarrada de Tamara Navarro sobre gats adoptats a les 12.00 hores; i la desfilada de mascotes amb finalitats solidàries a les 13.00 hores.

Destacats