Els pagaments per Bizum aconsegueixen, en només dues setmanes, el 7,8% del total d'operacions en l'Ajuntament de València

Guardar

Un home fa ús d'un telèfon mòbil
Un home fa ús d'un telèfon mòbil

El pagament dels tributs municipals i altres liquidacions a l'Ajuntament de València a través de Bizum supera ja el 7,8% del total de les operacions registrades en el consistori des de la posada en marxa del servici el passat 19 de desembre. Així ho ha explicat el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, qui ha destacat la bona acollida d'aquesta eina per al mòbil, que té com a objectiu fer més fàcil el pagament d'impostos i taxes per part dels contribuents. "Fa molt poques setmanes que vam habilitar l'opció perquè els veïns i veïnes de la ciutat de València pogueren pagar els seus tributs i altres liquidacions a l'Ajuntament a través de Bizum i la veritat és que està funcionant molt bé. Ja són quasi el 8% de les persones que paguen a l'Ajuntament els qui ho fan a través d'aquesta eina", ha manifestat Sanjuán.

Segons les dades d'Hisenda, de les 1.850 operacions de pagament que s'han registrat en el consistori des de la posada en marxa del sistema fa 14 dies, el 7,8% es va realitzar a través de la nova eina de Bizum enfront de la resta de sistemes habilitats. Quant a l'import, la nova modalitat de pagament a través del mòbil ja acumula un total de 20.983 euros enfront del total de 357.641 euros recaptats, la qual cosa representa el 5,9%.

Sanjuán ha manifestat que amb la posada en marxa d'aquest sistema "avancem a normalitzar la relació dels ciutadans i les ciutadanes amb el seu consistori. Perquè al final es tracta de donar facilitats, de posar-li a la gent les coses el més senzill possible i la implantació d'aquesta eina en els tributs de la ciutat de València està sent tot un èxit".

De moment, l'opció de pagament per Bizum a través del mòbil està habilitada per als impostos, taxes i diferents tributs, però està prevista la seua activació pròximament per a l'abonament de multes.

Arxivat a:

Destacats