On es pot provar a València la millor hamburguesa d'Europa 2023?

L'EMMY-B de Jenkin's s'ha coronat enguany com la millor hamburguesa de tot el continent i a València hi ha quatre locals on poder degustar-la

Guardar

mejor hamburguesa
mejor hamburguesa

La millor hamburguesa d'Europa de l'any 2023 està a València i així s'ha anunciat en el campionat europeu que s'ha disputat aquest mes d'octubre a Barcelona. Va ser el passat dia 30 quan es va desvetlar la guanyadora del títol de 'Millor hamburgesa d'Europa 2023' i l'elegida va ser una opció valenciana. Es tracta de l'hamburguesa EMMY-B, creada pel restaurant Jenkin's.

I no ha sigut la primera ocasió que l'EMMY-B ha resultat vencedora en un campionat de millors hamburgesas. De fet, aquesta va aconseguir guanyar The Champions Burger 2022 i coronar-se així com la millor hamburgesa de tota Espanya. També va guanyar aquest mateix 2023 la denominació de 'Millor hamburguesa de la Comunitat Valenciana' i va ser l'hamburguesa més venuda en el campionat d'enguany de The Champions Burger.

Però, quins ingredients porta l'EMMY-B de Jenkin's? Aquesta obra gastronòmica està creada amb 180 grams de Black Angus USA Prime, formatge cheddar madurat, bacon, cogombret adobat USA i salsa coreana, ceba caramelitzada i, la seua gran aposta, coberta d'una berlina amb setinat de 'maple' casolà.

EMMY-B, ganadora del título de 'Mejor Hamburguesa de Europa 2023'. Imagen: Jenkin's 
EMMY-B, guanyadora del títol de 'Millor Hamburguesa d'Europa 2023'. Imatge: Jenkin's

Quatre restaurants de Jenkin's a València

Una hamburguesa molt llorejada i que es pot degustar en la ciutat de València, ja que Jenkin's és precisament un grup de restauració 'made in' la capital del Túria. En total, Jenkin's té quatre locals a València on es pot provar la guanyadora a millor hamburgesa a nivell europeu enguany i també les seues altres propuesas gastronòmiques al més estil americà.

Aquestes són les ubicacions en les quals es troben els establiments d'aquest restaurant a València: Jenkin's Gran Via (Gran Via del Marqués del Túria, 59), Jenkin's Blasco Ibáñez (avinguda Blasco Ibáñez, 115) i Jenkin's Corts Valencianes (avinguda Corts Valencianes, 20).

A més, el quart local es troba dins d'un dels recintes gastronòmics de moda de València: Mercader Cabanyal (carrer de Joan Mercader, 16). En eixe sentit, aquest mercat de cuines alberga una desena de llocs on poder degustar la millor gastronomia i un d'ells és el de Jenkin's. En ell es poden provar les famoses hamburgueses de la marca i també les seues carns dins del Taller de Carnes by Jenkin's.

Destacats