Compte arrere per a l'obertura de la gran pista de gel en la plaça de l'Ajuntament de València

La ciutat descompta els dies per a inaugurar un Nadal més la tradicional pista de gel dels comerciants el muntatge dels quals i instal·lació ja està en marxa

Guardar

Pista de gel en la plaça de l'Ajuntament de València. Imatge: Visit Valencia
Pista de gel en la plaça de l'Ajuntament de València. Imatge: Visit Valencia

La pista de gel tornarà un Nadal més a la plaça de l'Ajuntament de València i el seu muntatge en aquesta emblemàtica ubicació ja està en marxa. És, sense cap dubte, una de les atraccions nadalenques més visitades i, a més, un dels millors plans que es poden fer durant aquestes festes. Així, segons ha confirmat l'Associació de Comerciants del Centre Històric (l'entitat que promou la pista) aquesta gran instal·lació ja no serà sintètica com va ocórrer l'any passat, ja que tornarà a estar feta de gel.

L'obertura oficial d'aquesta pista serà aquest divendres 24 de novembre i romandrà en la plaça de l'Ajuntament de València fins al pròxim 7 de gener. En concret, aquesta se situarà en l'esplanada central de la plaça (enfront de l'edifici de Correus). L'horari d'obertura de la pista serà d'11 a 23 hores de dilluns a diumenge; encara que els dies 24 i 31 de desembre tindrà horari especial d'11 a 20 hores.

El preu per a accedir a la pista de gel s'ha mantingut igual que el passat Nadal i aquest continua sent de 9 euros i permet patinar durant 30 minuts. Encara així, la ciutadania pot aconseguir descomptes en l'entrada a la pista de gel a través dels 'divertivales' que s'obtenen comprant en els comerços del centre de la ciutat. Es tracta d'una campanya comercial que ha llançat l'Associació de Comerciants del Centre Històric per a incentivar les compres en els seus establiments associats i, a canvi, aconseguir una rebaixa en el preu de l'entrada a la pista.

Com aconseguir els 'divertivales' i obtindre descomptes en la pista de gel?

La persona aconseguirà 'divertivales' per realitzar compres de mínim 40 euros en els comerços associats a aquesta entitat (hi ha més d'un centenar de tendes adherides i el llistat complet es pot consultar ací): una compra de 40 euros correspondrà a un 'divertivale'; compres entre 40,01 i 80 euros seran dos 'divertivales'; i les compres de 80 euros o més seran canviats per tres 'divertivales'.

Aquests es podran aconseguir presentant el tiquet de compra en els comerços adherits en el punt d'informació Info-shopping. En concret, aquest estarà situat en la plaça de l'Ajuntament (del 24 de novembre al 5 de gener) al costat de la taquilla on s'adquireixen les entrades per a accedir a la pista de gel.

Destacats