Naturalesa i astronomia destaquen en la cartellera d'estiu del Hemisfèric

Guardar

hemisferic
hemisferic

Naturalesa i astronomia són les temàtiques que generen major interés entre els espectadors de l'Hemisfèric i que regnen aquest estiu en la seua cartellera amb les últimes estrenes en IMAX, 'Jardí Salvatge' i 'Apollo 11. Primers Passos', 'Viatge a l'Espai. Pròxima parada Mart' i el planetari Les Nocturnes, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

'Jardí Salvatge' narra com transcorre un any al voltant d'una casa suburbana i mostra la varietat d'imatges i comportaments de la vida silvestre capturats per cambres instal·lades en el bosc, dins de coves, nius o en el fons d'un estany. La pel·lícula presenta a Katie i a la seua família que viuen al costat del bosc, aliens a l'espectacle que els envolta, i com de forma gradual descobreixen els secrets de la naturalesa pròxima a la seua llar.

A més, l'Hemisfèric s'ha sumat a la celebració del 50 aniversari de l'arribada a la Lluna amb la pel·lícula IMAX "Apollo 11. Primers passos" que inclou imatges originals mai vistes de la històrica missió espacial duta a terme el juliol de 1969.

Una altra de les propostes per a aquest estiu són 'Les Nocturnes' tots els dijous a les 21.00 hores i els dissabtes a les 22.00 hores. Un planetarista explica al públic com és el cel nocturn estival i les constel·lacions més representatives d'aquesta època de l'any. Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen de forma espectacular gràcies al sistema de projecció de l'Hemisfèric.

Arxivat a:

Destacats