Naix "València Nadal Mediterrani", la campanya per a incentivar les compres en el comerç local aquestes festes

Amb aquesta iniciativa, el consistori busca recuperar l'essència del Nadal i ha augmentat el pressupost per a il·luminar i decorar els mercats municipals

Guardar

Nace "València Navidad Mediterránea", la campaña para incentivar las compras en el comercio local estas fiestas
Nace "València Navidad Mediterránea", la campaña para incentivar las compras en el comercio local estas fiestas

L'Ajuntament de València busca celebrar amb magnificència aquest Nadal 2023. És per això que el consistori ha creat una marca específica sota el nom "València Nadal Mediterrani" que el seu objectiu serà impulsar la celebració d'aquestes festes en la capital valenciana "perquè aquest nadal siga inoblidable per a tota la ciutadania", va destacar l'alcaldessa María José Catalá durant la presentació d'aquesta iniciativa.

"Aquesta és una campanya potent, amb una marca que ens defineix perquè el Mediterrani està implícit en el caràcter valencià. Viurem un Nadal amb un marcat accent valencià en la cultura musical, representacions teatrals, grups corals polifònics o les bandes de música, i que compta amb la implicació de totes les regidories de l'Ajuntament, amb l'associació de comerciants, amb els mercats municipals, artesans, belenistes, músics, artistes, circs o sales teatrals", va detallar la primera edil.

Diferents membres de la corporació municipal durant la presentació de la campanya "València Nadal Mediterrani"
Diferents membres de la corporació municipal durant la presentació de la campanya "València Nadal Mediterrani"

A més, "València Nadal Mediterrani" és fruit de la col·laboració entre les diferents àrees municipals —com a Mobilitat, Turisme, Comerç, Mercats o Festes— i és precisament per aqueixa raó pel que els actes que estan sota el seu paraigua engloben diferents àmbits: des de la música, el turisme, la cultura, la mobilitat, fins al comerç. Així, també abasta a tots els grups d'edat per a "recuperar l'essència del Nadal", va declarar Catalá.

Compres nadalenques en els mercats i establiments locals

Una campanya que també posa el focus a incentivar que les compres nadalenques de la ciutadania es facen en els comerços locals de la capital i así revitalitzar el sector comercial de proximitat durant una època en la qual augmenta en gran manera el consum. A més, els mercats municipals seran també una peça fonamental d'aquesta campanya per a convertir-los en epicentres comercials als quals acudir per a fer adquirir tots els productes necessaris per a aquestes festes.

És per això que l'equip municipal ha augmentat el pressupost destinat a la decoració en els mercats de la ciutat en la qual, per primera vegada, s'invertiran 60.000 euros. Precisament, el Mercat de Colón és un dels recintes de la ciutat que s'inundarà d'ambient nadalenc el mes de desembre. Així, aquest edifici il·luminarà cadascun dels seus racons amb centenars de motius nadalencs que s'encendran dijous que ve 30 de novembre a partir de les 19 hores.

Destacats