Música en directe, cultura i tradició popular en les Festes de Sant Marcel·lí

Les Festes de Sant Marcel·lí 2019 se celebraran de l'11 al 22 de setembre

Guardar

facebook.com/AVV-Barri-Sant-Marcellí
facebook.com/AVV-Barri-Sant-Marcellí

Només queda un dia perquè comencen les Festes Populars de Sant Marcel·lí 2019. Dies intensos de celebració en els quals els veïns i veïnes d'aquest barri valencià gaudiran d'una completa programació pensada per a tots els gustos i per a tota mena de públic. I és que des dels més menuts fins als més majors tindran l'oportunitat de gaudir d'uns dies de festa envoltats d'amics, familiars i veïns.

Un any més, l'Associació de Veïns i Veïnes de Sant Marcel·lí han tornat a organitzar unes festes que es concentraran en un dels punts neuràlgics del barri, com és la plaça de l'Església que, en aquesta ocasió, estrenarà nova imatge gràcies a la intervenció que s'ha anat duent a terme per part de l'Ajuntament de València. No obstant això, també se celebraran activitats en altres zones del barri com, per exemple, la 43 Volta a Peu, que eixirà des del Bulevard Sud.

Dies de convivència i unió veïnal que arrancaran aquest dimecres, 11 de setembre, i s'allargaran fins al pròxim 22 de setembre. Així, el tret d'eixida de les Festes de Sant Marcel·lí 2019 es durà a terme amb un emocionant Paintball, que començarà a les 18.00 hores, i que tindrà lloc a l'esplanada del carrer Piu IX.

Així i tot, la programació conté moltes més activitats com a cercaviles, sopars populars o exhibicions esportives de zumba i fitness. Però, a més, tampoc podran faltar esdeveniments que ja són tot un clàssic en les festes del barri, com la Nit Rock (13 de setembre), en la qual actuarà la cantant VALERIAASTAR i el grup CEREMONIA, o la Fira del Barri (14 de setembre) on participaran els comerços del barri.

I com no podia ser d'una altra manera, les Festes de Sant Marcel·lí també abordaran el tema del reciclatge. D'aquesta manera, el dijous, 12 de setembre, a les 9.30 hores, es realitzarà un taller infantil d'elements de decoració amb materials de reciclatge en la Plaça de l'Església.

Programa Festes Sant Marcel·lí 2019

fiestas-san-marcelino-2019

Arxivat a:

Destacats