Mobilitat explica com sol·licitar els permisos per a accedir en vehicle a Ciutat Vella

Guardar

B4DB4A32-59E1-492D-905A-244BFA968BF8
B4DB4A32-59E1-492D-905A-244BFA968BF8

Personal tècnic de l'Ajuntament de València i representants d'entitats socials i laborals de Ciutat Vella han participat en una mesa de treball per a conéixer l'operativitat de les càmeres de control d'accés de trànsit al barri sol·licitades pels veïns i veïnes.

En el marc de la reunió, el servici de Mobilitat Sostenible ha facilitat als i les representants de les entitats el quadre que resum de manera clara totes les variables a través de les quals veïnat, comerciants, empreses de logística, propietats o persones arrendatàries de places de garatge, etcètera, podran obtenir els permisos permanents o temporals per a accedir sense problemes a través del sistema establit per a eliminar el trànsit oportunista en l'entramat patrimonial del centre històric de València.

https://valenciaextra.com/wp-content/uploads/2019/09/0910-Quadre-permisos-daccés-Ciutat-Vella.pdf

Aquest quadre resum l'esborrany de reglament facilitat a les mateixes entitats divendres passat i ha servit per a resoldre qualsevol tipus de dubte sorgit de la seua lectura. El personal tècnic de l'Ajuntament ha estat present per a resoldre les qüestions plantejades.

Amb les impressions recollides en la reunió i les que es reben en els pròxims dies, es procedirà d'ací a poc temps a la redacció del reglament i elaboració d'un quadre resum definitius, moment a partir del qual començarà el procés previ a la posada en marxa del servici.

Aquests passos previs constaran d'una àmplia primera fase de tramitació per a facilitar a totes les persones, amb els requisits per a obtenir el permís d'accés, la presentació de la seua documentació; i d'una segona, una vegada superada la primera, en la qual el sistema informàtic començarà a funcionar i es comprovarà la seua correcta operativitat, encara que no es procedirà a tramitar les sancions sinó que s'informarà que se n'han comés de cara al fet que les persones responsables puguen esmenar defectes en el registre si n'hi haguera. Finalment, amb tota l'operativitat funcionant correctament es posaria efectivament i definitiva en funcionament, tal com van sol·licitar els veïns i veïnes en el procés participatiu Decidim VLC 2016.

Arxivat a:

Destacats