Las Naves organitza una jornada per a editar i publicar temes “d’innovació no tecnològica” en Wikipedia

Se celebrarà de manera presencial divendres que ve 10 de juliol, a les 16.30 hores, i hi haurà un taller formatiu

Guardar

Centre d'innovació Las Naves
Centre d'innovació Las Naves

El centre d'innovació Las Naves i l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), al costat de l'associació Wikipedistas valencians, s'uneixen per a coordinar una jornada per a editar i publicar articles sobre "innovació no tecnològica" en l'enciclopèdia online. La sessió, que es farà de manera presencial divendres que ve de juliol a les 16.30 hores, comptarà amb un taller formatiu per a aquelles persones que no tinguen els coneixements per a fer-ho. El regidor d'Innovació de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha manifestat que "volem que puga ser consultada la major quantitat possible de coneixement sobre el món de la innovació no tecnològica".

Encara que la jornada siga de manera presencial, Galiana ha explicat que "hi haurà aforament limitat per les normes sanitàries" derivades de la pandèmia de la COVID-19. El regidor d'Innovació ha remarcat que el coneixement que s'impartirà sobre la innovació no tecnològica "serà totalment rigorós pels estrictes criteris de qualitat que marca l'enciclopèdia online de referència com és Wikipedia". L'objectiu és posar a l'abast de les societat referents que faciliten la transmissió de coneixements així com conceptes relacionats amb la innovació, que estaran especialment enfocats en els sectors estratègics que es treballen des del centre d'innovació Las Naves per a aconseguir "una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora".

La sessió s'emprendrà amb la identificació de les temàtiques que siguen susceptibles de ser incloses en la Wikipedia com a innovació social, disseny social, governança o pobresa energètica, entre altres. Així mateix, hi haurà un taller que serà a càrrec dels editors Francesc Fort i Francesc Guillem, els que explicaran com editar en l'enciclopèdia online a totes les persones que no sàpiguen com fer-ho. Tot seguit, hi haurà una "wikimarató" en una trobada entre públic general i wikipedistes per a enriquir la Wikipedia amb innovació no tecnològica.

Arxivat a:

Destacats