La Festa de la Campanades Infantils arriba fins a la plaça de Patraix

Patraix et convida a passar una Nit de Cap d’Any diferent en la qual no faltarà música, pólvora i la tradicional cremà de la foguera

Guardar

Nit de Cap d'Any a Patraix abans de la pandèmia
Nit de Cap d'Any a Patraix abans de la pandèmia

Com cada Nit de Cap d'Any, el barri de Patraix celebra el seu ja tradicional 'Nadal Solidari' que, a més, enguany ha vingut carregat de novetats que han fet gaudir als veïns i veïnes d'aquest barri valencià. La campanya de recollida d'aliments no peribles i productes d'higiene, la cavalcada i la visita del Pare Noel o el mercat de '150 anys d'història' han sigut algunes de les activitats que s'han organitzat gràcies al treball de l'Associació Veïnal de Patraix.

No obstant això, encara falta posar el fermall d'or. Així, si aquesta vesprada, a les 18.00 hores, es donarà el tret d'eixida a la Sant Silvestre solidària; demà, 31 de desembre, Patraix acomiadarà el 2019 en gran. I és que, per primera vegada, les campanades es viuran per partida doble perquè des dels més menuts fins als més majors puguen gaudir de la festa de Cap d'any.

Així, a les 20.00 hores, en la plaça de Patraix, arrancaran les campanades infantils i, per descomptat, el raïm no faltarà en aquesta primera celebració. A continuació, hi haurà una actuació musical fins a les 21.00 hores per a tots els assistents, que acomiadaran el 2019 envoltat d'amics i amigues del barri.

Com no podia ser d'una altra manera, les segones campanades sonaran a les 00.00 hores. A partir de les 23.30 hores, des de l'associació veïnal es procedirà al repartiment de cava i raïm per a donar la benvinguda a un any molt especial, ja que, en 2020, Patraix celebrarà el 150 aniversari de la seua annexió a la ciutat de València.

Una vegada finalitzen les campanades, es dispararan focs artificials per a, a continuació, cremar la foguera solidària. La nit continuarà, en Patraix, amb l'atracció musical Verbena de Poble, que posarà el toc musical a una nit repleta d'emocions.

Així que, ja saps, si encara no tens pla per a passar la Nit de Cap d'Any, el barri de Patraix t'ofereix una alternativa a la festa que també s'organitzarà en la plaça de l'Ajuntament de València. I és que aquestes dates són perfectes per a passar una estona d'allò més entretinguda envoltat d'amics, familiars i veïns.

Destacats