L'entrada al Museu Faller serà gratuïta per als visitants de l'Exposició del Ninot

Guardar

museo-fallero
museo-fallero

L'entrada al Museu Faller de València serà gratuïta entre l'1 i el 19 de març per a totes aquelles persones que acrediten haver adquirit prèviament una entrada per a visitar l'Exposició del Ninot. Així ho constata l'acord de la darrera Junta de Govern Local pel qual es modifiquen els preus per entrada per a visitar els museus i els monuments municipals.

"Des de la Regidoria de Cultura Festiva volem promocionar la visita al Museu Faller de València des de l'Exposició del Ninot, donat que per ella passen milers de persones cada any i que des d'aquest mandat s'està celebrant al Museu de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un enclavament molt pròxim al Museu Faller", ha explicat el regidor i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Aquesta mesura de l'Ajuntament de València reforça el vincle innat entre l'Exposició del Ninot i el Museu Faller, atés que els ninots indultats per votació popular en la primera són clars protagonistes de la proposta cultural del Museu Faller.

Aquestes Falles seran les primeres en què el Museu Faller de València serà considerat oficialment com un museu més. Aquesta consideració va requerir un treball previ important durant mesos i ha estat acompanyada d'una rehabilitació integral de tots els espais del museu. "Per difondre la nostra festa gran és necessari dignificar cadascun dels elements que la valoren i la promocionen, com aquest Museu Faller", ha afirmat Fuset.

Arxivat a:

Destacats