L'Ajuntament licita el contracte de conservació i protecció de la devesa de l'Albufera

Guardar

contracta Devesa
contracta Devesa

L’Ajuntament de València ha aprovat la licitació del servici de conservació i protecció del medi natural de la Devesa de l’Albufera de València per als pròxims dos anys, que seran prorrogables per dos anys més.

L’objecte de la nova contracta serà la protecció del medi ambient en l’àmbit territorial que correspon al Servici Devesa-Albufera. Eixos treballs de protecció estaran encaminats a la conservació i recuperació d’espais amb un valor ecològic o paisatgístic alt i a fer-lo compatible amb el seu ús racional per part de la ciutadania.

Entre eixos treballs destaquen els de disminució del risc d’incendi en la Devesa, els de recuperació i conservació de la vegetació autòctona, els de manteniment i adequació a l’ús públic del medi natural i els de conservació dels ambients aquàtics.

Per al Govern de la Nau la protecció del nostre patrimoni natural és fonamental i, per això, fem un treball constant per millorar-ne la conservació i el coneixement que en té la ciutadania de València. Sabem que tenim un patrimoni mediambiental envejable, l’estimem i és una prioritat per a nosaltres treballar per conservar-lo i perquè les generacions futures l’hereten amb tot el seu immens valor”, ha explicat Campillo.

El pressupost base de licitació anual del contracte és, amb IVA inclòs, d’1,083.761,09 euros. La contracta preveu el treball de 26 persones, incloent-hi una persona llicenciada en biologia, una tècnica mediambiental, una delegada tècnica de seguretat i tres oficials de poda i una desena d’auxiliars.

Arxivat a:

Destacats