L’Ajuntament instal·la noves papereres en l’entorn de l’Avinguda de Joan XXIII i Ronda Nord

Guardar

0801 Papereres Joan XXIII 01
0801 Papereres Joan XXIII 01

L’Ajuntament de València ha incrementat la quantitat de papereres instal·lades en la confluència de l’avinguda de Joan XXIII i la Ronda Nord, atés l’increment de residus que ocasionalment es generen en la zona per les persones usuàries d’un establiment d’alimentació que obri les 24 hores del dia.

“La nostra prioritat és respondre a les necessitats del veïnat de la zona i per això augmentem les papereres amb l’objectiu de dissuadir la gent de llançar residus per les voreres, la calçada, la zona d’aparcament o el jardí que hi ha en eixe entorn. Mantindre uns nivells òptims de neteja en la ciutat és una tasca de totes i tots”, ha destacat la regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

En primera instància s’havien instal·lat dos papereres grans, de 120 litres de capacitat cadascuna, al costat de l’establiment i enmig del parc que hi ha a prop. A continuació es van instal·lar dos papereres normals, de 50 litres, en el mateix entorn, en les voreres al voltant de l’establiment.

“La millor forma d’aconseguir uns nivells excel·lents de neteja és complementar els treballs dels servicis municipals amb la col·laboració ciutadana per embrutar el mínim possible. La conscienciació i la neteja són accions complementàries sobre les que vol actuar este govern municipal per aconseguir una ciutat més neta”, ha explicat Soriano.

 

Arxivat a:

Destacats