L'Hospital La Fe licita les obres d'adequació d'espais per a la instal·lació de cinc ressonàncies magnètiques

Guardar

Façana exterior nord Hospital La Fe
Façana exterior nord Hospital La Fe

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha publicat els plecs de licitació per a contractar la realització de les obres de reforma i adequació d'espais en els quals s'instal·laran els nous equips de ressonància magnètica corresponents al Pla d'Inversions en Equips d'Alta Tecnologia del Sistema Nacional de Salut (Inveat).

L'obra de remodelació i adequació, en la planta baixa de l'hospital, obeeix a la necessitat de condicionar els espais i les instal·lacions actuals per a allotjar 5 nous equips de ressonància magnètica, més moderns, tecnològicament més avançats i amb majors prestacions per als i les pacients.

L'obra, que ascendeix a 1.918.112 euros, començarà el mes vinent de desembre. Després de la remodelació d'espais, està previst que tres de les noves ressonàncies magnètiques s'instal·len en el primer trimestre del pròxim any i les altres dues estiguen en funcionament el juny de 2023.

El director de l'Àrea Clínica d'Imatge Mèdica, Luis Martí Bonmatí, ha assenyalat que el nombre d'exploracions actuals de ressonància magnètica "s'aproxima a 50.000, amb uns 30.000 pacients examinats anualment a l'Hospital La Fe".

"Les indicacions diagnòstiques dels estudis de ressonància magnètica continua creixent i consolidant-se, amb els estudis per a pacients oncològics, amb malalties degeneratives i isquèmiques entre les més rellevants". "En aquest sentit, els estudis de ressonància magnètica tenen un paper principal en la detecció i valoració dels pacients", ha explicat Martí Bonmatí.

És per això, que el nou equipament reforçarà la qualitat de l'assistència sanitària "en millorar l'experiència del pacient, estudis més ràpids, i amb major resolució i precisió".

Arxivat a:

Destacats