Desfilada d'Star Wars València 2022: horari i ubicació

Descobreix tots els detalls per a veure la desfilada d'Star Wars València

Guardar

Personatges d'Star Wars, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
Personatges d'Star Wars, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Star Wars València 2022 arriba, aquest dissabte 22 d'octubre, a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Un esdeveniment únic, d'accés lliure, on participaran més de 400 personatges d'una de les sagues més famoses del cinema. L'horari de la desfilada d'Star Wars serà a partir de les 17.30 hores. I és que, sens dubte, es tracta d'un dels actes principals d'aquest esdeveniment organitzat per la Legión 501 – Spanish Garrison, un club internacional que duu a terme la recreació cinematogràfica dels personatges.

La desfilada d'Star Wars València recorrerà els exteriors de la Ciutat de les Arts. Concretament, els passejos circumdants al Museu de les Ciències, l'Umbracle, l'Hemisfèric, el Palau de les Arts i CaixaForum. L'assistència del públic serà completament gratuïta, sense necessitat de comprar una entrada per a gaudir de l'esdeveniment.

Durant la desfilada participaran persones procedents de tota Espanya i de totes les edats, des dels 18 anys a més de 60 anys, i fins i tot famílies seguidores de la saga que formen part de la Galactic Academy. Tot un espectacle que no et podràs perdre tant si eres seguidor de la saga, com si no.

No obstant això, no serà l'única activitat de la qual podràs gaudir, aquest dissabte, en la festa de 'La guerra de les galàxies'. I és que s'instal·larà un photocall solidari on fer-se fotos amb els personatges favorits d'aquestes aclamades pel·lícules. Aquest photocall se situarà en l'anell perimetral de l'Hemisfèric, i tindrà un horari d'11.00 a 13.00 hores, i de 19.30 a 20.30 hores.

A més, el públic assistent podrà col·laborar amb l'acció solidària. En aquesta ocasió, la Legión 501 Spanish Garrison ha triat a la Casa Ronald McDonald de València per a donar tots els fons que es recapten en aquest esdeveniment.

Aquest cap de setmana, València es prepara per a ser envaïda per Darth Vader i les tropes imperials. No ho penses més, i acosta't a viure una de les experiències més inoblidables.

Destacats