Gómez: "Les Falles 2022 han sigut exemple de com recuperar les festes amb responsabilitat i amb prudència"

Guardar

La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez
La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i líder dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha realitzat una valoració "molt positiva" de les Falles 2022, ja que, ha assegurat, han sigut "un exemple de com recuperar les festes amb responsabilitat i amb prudència". "Van ser les primeres festes que es van suspendre amb la crisi de la Covid-19 i han sigut les primeres a recuperar-se amb normalitat", ha afirmat.

Sandra Gómez ha reivindicat aquestes festes com les de la "recuperació econòmica i emocional, de València i d'Espanya" i ha assegurat que la ciutadania "tenia ganes de retrobar-se i així ho demostren les dades turístiques", ja que ha assegurat que han sigut "unes Falles de rècord".

Segons ha indicat en un comunicat, els indicadors "situen l'ocupació en un 85 %, la qual cosa suposa nivells de la prepandèmia", per la qual cosa ha destacat que s'ha pogut "reactivar i recuperar un sector que necessitava tornar a començar".

"Hi havia ganes de retrobar-se per part no sols dels valencians i valencianes, sinó dels turistes nacionals i estrangers que també volien descobrir unes festes que són patrimoni immaterial de la humanitat", ha manifestat.

Sandra Gómez s'ha mostrat "molt orgullosa" del "comportament exemplar de les falleres i fallers i de les persones que han vingut a la ciutat a gaudir de les festes".

Destacats