Gaudeix de Joan Llorenç, una de les mítiques zones d'oci valencianes

En València Extra, et fem un recorregut pels locals de moda perquè conegues en profunditat esta famosa zona d’oci

Guardar

Abastos01
Abastos01

Si passeges per la ciutat de València, no tardaràs a adonar-te compte de la vitalitat i alegria que desprenen els seus carrers. Per això, quan arriba la nit, també compta amb diferents zones d'oci en què prendre't alguna cosa, gaudint de la tranquil·litat de la nit, o continuar la festa.

Font: facebook.com/La-Bodeguita-de-Juan-Llorens-Valencia Font: facebook.com/La-Bodeguita-de-Juan-Llorens-Valencia

En València Extra, volem parlar sobre una de les zones d'oci referents en la nit valenciana. Jon Llorenç, que s'expandeix al voltant del Jardí Botànic encara que destaquen els carrers Quart, el Passeig de la Petxina i Joan Llorenç, ofereix una gran varietat de locals acords a tots els gustos i edats.

Salsa, rock o pop són alguns dels estils musicals que podràs escoltar en els seus diferents pubs, però també degustar productes de qualitat en els mítics restaurants, com 'L'Antina', 'La Bodeguita', 'La Sota d'Abastos' o 'Café Boheme', entre altres. I és que la zona de Joan Llorenç continua mantenint viva, des dels anys 90, no sols la seua activitat i afluència de gent, sinó també la seua essència.

En València Extra, volem recomanar-vos alguns locals perquè gaudiu de la nit en esta zona emblemàtica de València.

Font: facebook.com/Akuarelapub Font: facebook.com/Akuarelapub

No us en podeu anar de Joan Llorenç sense passar per un dels bars mítics de la zona. Ubicat en el carrer Joan Llorenç, 49 trobaràs 'Akuarela Pub'. Este local no és només un simple bar de copes, sinó que ofereix una gran varietat d'activitats lúdiques com per exemple classes de ball o karaoke. A més, amb la teua consumició, aconseguiràs una invitació per a la seua terrassa, situada en la platja de la Malva-rosa.

I en eixe mateix carrer, destaquen, d'una banda, 'Café Carioca' per la seua música funky, hip-hop, house i pop i, d'un altre, 'Café Maruja Limón', que combina a la perfecció l'estètica pop amb la tribal, creant un ambient amb molt encant.

Ara bé, si estàs buscant estils de música diferents, en esta zona d'oci també trobaràs 'Café del Duende', en el carrer Túria, 62, on gaudiràs dels seus coneguts espectacles de flamenc en un ambient íntim i decorat al més pur estil sevillà.

Finalment, Joan Llorenç també és conegut per les seues sales de concerts alternatius i sessions de música independent. En este sentit, 'Magazine Club', dedicat al garage-rock, punk o rock, o la sala 'El Loco', amb influències més poperes i power-pop, són els locals de moda, si vols viure experiències distintes.

No t'ho penses i acosta't a Joan Llorenç per a gaudir d'estes nits d'estiu en un ambient amigable, i amb molt encant.

Arxivat a:

Destacats