València dispararà focs artificials a la plaça de l'Ajuntament per l'Orgull

Descobrix data de l'espectacle pirotècnic que es dispararà a València la pròxima setmana

Guardar

La plaza del Ayuntamiento de Valencia acoge el disparo de un castillo de fuegos artificiales este fin de semana
La plaza del Ayuntamiento de Valencia acoge el disparo de un castillo de fuegos artificiales este fin de semana

La pólvora tornarà a inundar la ciutat de València. I és que amb motiu de la celebració de l'Orgull, la plaça de l'Ajuntament serà l'escenari del tret d'un castell diürn de focs artificials. I és que els espectacles pirotècnics no poden faltar en un esdeveniment d'estes característiques. Així, els focs artificials es dispararan el divendres, dia 21 de juny de 2024.

L'Ajuntament de València ha presentat la programació de la Festa de l'Orgull 2024. Una "programació ambiciosa que pretén mostrar la ciutat oberta, tolerant i diversa que és València", explicava l'alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, durant la presentació. D'esta manera, del 20 al 22 de juny, s'han preparat diferents activitats per a visibilitzar l'amor lliure.

Els actes començaran el dijous, dia 20 de juny, a les 20.30 hores, amb un xou nocturn de drag queens en la plaça Baró de Cortes; i continuarà el divendres, 21 de juny, a les 20.30 hores, amb el pregó que serà a càrrec de la cantant Rosa López. Eixe mateix dia, serà el torn de la pólvora amb el tret d'un castell diürn des del mateix edifici de l'Ajuntament de València. La festa continuarà amb la música dels Dj's LGTBIQ+ més reconeguts.

Finalment, el dia 26 de juny, en col·laboració amb la Diputació de València, serà el torn del musical valencià 'Bruno,el musical que lo cambió todo'.

Així mateix, l'Ajuntament de València ha preparat activitats pròpies, com una campanya comercial d'street màrqueting en la qual es repartiran vinils amb la imatge de la campanya perquè els establiments la col·loquen en els aparadors; la col·laboració amb el Festival Vihsibles, que se celebra este 15 de juny en la plaça de l'Arbre; o una sessió divulgativa dels Gai Games, que se celebraran en 2026 a València, on participarà una representació internacional dels jocs.

Així mateix, les biblioteques municipals de València comptaran amb un estand d'obres vinculades al col·lectiu LGTBIQ+, i s'organitzarà una trobada amb autors per a parlar de les obres, el dimarts 18 de juny.

Finalment, València acollirà, per primera vegada, el programa 'Te invito'. Sis trobades amb professionals sanitaris i persones amb VIH per a donar visibilitat i conscienciar sobre la prevenció. Estes trobades començaran al juny i s'allargarà fins a finals d'any.

Si vols tornar a gaudir de la pólvora a la ciutat de València, recorda que tens una cita la pròxima setmana (divendres 21 de juny) en la plaça de l'Ajuntament per a celebrar l'Orgull 2024.

Arxivat a:

Destacats