Festimaclet 2020, el carnestoltes de Benimaclet arriba aquest cap de setmana

El 21 i el 22 de febrer, València es prepara per a celebrar el carnestoltes de Benimaclet

Guardar

facebook.com/A.VV.Benimaclet
facebook.com/A.VV.Benimaclet

El Carnestoltes de Benimaclet 2020 arriba aquest cap de setmana per a fer gaudir a veïns i visitants. Sota el nom de 'Festimaclet al solet', aquest esdeveniment es prepara per a celebrar la seua quarta edició amb multitud d'activitats en les quals tindran cabuda des dels més menuts fins als més majors. I és que aquesta festa és per a gaudir-la envoltada d'amics i familiars.

Així, el Carnestoltes de Benimaclet arrancarà aquest divendres, 21 de febrer, amb una festa infantil on es repartirà xocolate, a partir de les 18.00 hores, en la seu de l'assemblea de veïns de Benimaclet, al carrer Masquefa. Més tard, a les 21.00 hores, serà el torn del 'Sopar de Comares' per al qual caldrà confirmar l'assistència.

No obstant això, el dia estrela del Festimaclet 2020 arribarà el dissabte, 22 de febrer. Organitzat pels 'Joves de Benimaclet', els assistents podran gaudir de diferents activitats que aniran des de tallers, exposicions, música o actuacions que mostraran la història del barri – de 10.00 a 14.00 hores a la plaça de Benimaclet –, fins a la 'Trobada de colles de dolçaina i tabal' a les 17.00 h.

La desfilada del carnestoltes de Benimaclet arrancarà a les 19.00 hores. El Moro Maclet recorrerà els carrers, acompanyat de muixerangues, gegants, la música de la dolçaina i, per descomptat, tot aquell que vulga disfressar-se per a participar en aquesta desfilada oberta a tot el públic. El recorregut començarà des de la seu veïnal.

Finalment, a les 20.30 hores, al carrer Baró de Sant Petrillo i Leonor Jovani, tindrà lloc la trobada de Tirant amb el Moro Maclet i els Dimonis de Benimaclet; mentre que, a les 21.00 h, en la mateixa seu, es procedirà a la Proclamació de la Independència del Califat de Benimaclet, que posarà el fermall d'or a un dels carnestoltes de València més originals.

Arxivat a:

Destacats