L'EMT de València obri demà la seua borsa de treball per a 500 conductors i conductores

De l'1 al 20 de febrer, les persones interessades podran inscriure's a aquesta oferta d'ocupació

Guardar

Una conductora de l'EMT de València
Una conductora de l'EMT de València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València obri demà la convocatòria per a constituir una nova borsa d'ocupació que permetrà contractar 500 conductors i conductores en els pròxims anys. "Amb aquesta nova oferta de treball, l'entitat vol continuar reforçant la seua plantilla per a estar preparada davant els nous plans de millora de la xarxa i les necessitats de l'empresa", ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi.

Les persones interessades podran inscriure's a partir de l'1 de febrer a les 10.00 hores i fins al 20 de febrer a les 18.00 hores a través de la web d'http://www.conductores.seleccionemt.es/. Es tracta de la quarta borsa de treball que s'anuncia des de l'any 2015 en l'EMT de València.

De les 500 places que integren la borsa d'ocupació, un 40% (200 places) es reserven a dones, tal com estableix el Pla d'Igualtat de l'EMT, "amb l'objectiu d'atraure el talent femení i augmentar la presència de dones en l'empresa". També es reserva un 7% (35 places) a persones amb diversitat funcional igual o superior al 33% que siguen compatibles amb l'acompliment del lloc de treball. En cas que aquestes places no queden cobertes, s'acumularan al criteri general.

El president de l'EMT de València, el regidor Giuseppe Grezzi, ha destacat que "aquesta quarta convocatòria massiva d'ocupació és la més gran que ha realitzat l'EMT en els últims anys i reafirma el compromís del Govern de Joan Ribó pel transport públic i per la creació d'ocupació de qualitat". "Des de 2015, la bona gestió dels recursos públics ens ha permés enfortir l'empresa municipal amb la contractació de més de 500 persones, entre ells 420 conductors i conductores".

"Gràcies a l'ampliació de la plantilla, hem pogut posar en marxa noves línies, millorar les connexions en els barris i ampliar el servei per a arribar a zones que abans no disposaven de transport públic durant la nit, per exemple. Els nostres conductors i conductores són indispensables per a poder oferir un servei de màxima qualitat a la ciutadania", ha afegit Grezzi.

Requisits

Per a poder accedir a aquesta borsa d'ocupació de l'EMT de València s'haurà d'acreditar com a requisits indispensables la possessió del títol d'Educació General Bàsica o anàleg, el permís de conduir de la classe D, el Certificat d'Adaptació Professional i disposar d'un mínim de dotze punts en el permís de conduir.

Acabat el termini de presentació de sol·licituds i després d'examinar la documentació requerida, les persones aspirants hauran de passar una prova de personalitat, un examen teòric i una prova d'aptituds. A més, es valoraran com a mèrits els coneixements de valencià i de llengües estrangeres, així com la possessió d'una titulació superior. Posteriorment, aquelles persones que formen part de la bossa definitiva hauran de passar una prova de conducció eliminatòria per a poder formar part de la plantilla.

Les bases de la convocatòria d'aquesta borsa d'ocupació de l'EMT de València i tota la informació relativa al procés es publicaran en la web http://www.conductores.seleccionemt.es/ i en la secció "Ofertes d'ús" de www.emtvalencia.es.

 

 

Arxivat a:

Destacats