EMT València amplia el recorregut i els horaris de la línia 23

La línia 23 de l'EMT València, que recorre Pobles del Sud, connectarà amb La Punta

Guardar

 Imatge d'un autobús de l'EMT
Imatge d'un autobús de l'EMT

EMT València continua millorant el seu servei, i ja ha anunciat que ampliarà el recorregut de la línia 23 a partir del 7 d'abril. D'aquesta manera, aquesta línia, que connecta els Pobles del Sud, arribarà fins a la Punta, connectant-ho també amb el barri de Natzaret de València. A més, la línia 23 de l'EMT estrenarà nou horari amb més viatges a primera i última hora del dia, ja que és quan més afluència de gent utilitza aquesta línia.

D'aquesta manera, coincidint amb la posada en marxa de les línies expresses de l'EMT, l'actual línia 15 s'integrarà en el nou recorregut de la línia 23 per a triplicar la seua freqüència. D'aquesta manera, les persones que viuen a la Punta podran estar connectades cada mitja hora amb els seus centres de referència, com el centre d'especialitats o el centre de majors a Natzaret, i altres llocs d'interés com la platja de Pinedo.

Respecte als horaris, s'amplia el servei des de les 06.00 fins a les 22.00 hores, a petició del veïnat de Castellar- Oliveral, Forn d'Alcedo i Pinedo. D'aquesta manera, les primeres eixides des de Forn d'Alcedo cap a la Punta seran a les 6.00 i 6.35 hores, mentre que les últimes partiran a les 21.10, 21.45 i 22.15.

Es tracta d'una iniciativa que s'ha abordat, conjuntament, amb les associacions veïnals de la Punta i l'alcaldia pedània. D'aquesta manera, com ha assenyalat el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, "és gratificant poder posar en marxa aquestes millores treballades i consensuades amb el veïnat. Ens hem reunit diverses vegades per a escoltar les seues necessitats i adaptar el servei d'autobús per a respondre a les seues demandes. Aquests espais de diàleg són molt enriquidors, i estic convençut que continuarem treballant braç a braç per a oferir el transport públic que mereixen els veïns i veïnes".

En les pròximes setmanes, es posarà en marxa una campanya informativa per a donar a conéixer aquestes millores de la línia 23 de l'EMT València.

Destacats