L'EMT supera a l'octubre el nombre de persones usuàries de tot 2021

Més de 58 milions de persones han utilitzat el servei de bus a València en el que portem de 2022

Guardar

Usuàries i usuaris de l'EMT, a punt de prendre un dels autobusos
Usuàries i usuaris de l'EMT, a punt de prendre un dels autobusos

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València celebra bones xifres quant a la recuperació de viatgers i viatgeres es refereix. Tal com ha anunciat l'Ajuntament de València, des que va començar l'any, 58 milions de persones han utilitzat el servei d'EMT, la qual cosa supera el nombre de persones usuàries de 2021.

L'EMT destaca així la consolidació de la recuperació del passatge i la tornada a la normalitat en l'ús de transport públic després de l'impacte de la pandèmia de la COVID-19, que encara hui obliga a l'ús de la mascareta en tot el sistema de transport públic de l'Estat.

En aquest sentit, el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, ha assenyalat: "Mancant uns mesos perquè acabe l'any, ja hem millorat les dades de tot el 2021. Són xifres positives que demostren que s'ha consolidat la recuperació de la demanda i que ja ens comparem amb 2019, un dels millors anys de l'empresa municipal".

7 milions de persones al setembre

D'acord amb l'EMT, el nombre de persones usuàries de la xarxa ha crescut progressivament en els últims mesos. Per exemple, durant setembre de 2022, prop de 7 milions de persones han utilitzat els autobusos de la xarxa d'EMT per a desplaçar-se, la qual cosa suposa un 40% més que el mes d'agost.

Així mateix, les validacions van estar per damunt del 90% de les registrades en el mateix mes de l'any 2019. A més, en les hores punta, l'ocupació dels autobusos ha arribat als mateixos nivells previs a la pandèmia del coronavirus.

Respecte a les estadístiques de la xarxa nocturna, després de les millores posades en marxa del passat mes de juny, el nombre de viatgers i viatgeres ha augmentat un 20% respecte a 2019, assenyala EMT.

Arxivat a:

Destacats