El xalet Bartual de la Punta ja disposa d'un nou espai per als veïns del poble

Guardar

1201 Xalet Bartual La Punta (1)
1201 Xalet Bartual La Punta (1)

La Regidoria de Pobles de València, dirigida per Lucía Beamud, ha finalitzat ja la instal·lació d'unes mampares divisòries a la primera planta del xalet del Doctor Bartual, actual edifici de l'alcaldia de la Punta. Aquesta intervenció ha donat resposta a la petició dels veïns i veïnes del poble, que ara podran realitzar reunions i diverses activitats culturals en aquests espais que fins ara no es podien dur a terme per manca d'un local.

Tal com ha assenyalat la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, "des de l'Ajuntament hem acabat ja la instal·lació d'unes mampares divisòries a la primera planta del xalet de Bartual per a crear tres sales diferenciades que servisquen per a albergar activitats de l'associació de mestresses de casa en la primera i de l'associació de veïns en la segona. La tercera sala l'hem habilitat d'espai d'estudi per facilitar a la gent jove que es puga quedar en La Punta".

"Des de la regidoria estem molt satisfets de donar una resposta satisfactòria a les demandes que s'estaven fent des de les associacions de la Punta com són la de mestresses de casa o la veïnal. Amb aquests espais nous es podrà fer un millor repartiment i aprofitament dels espais comunitaris d'aquesta Alcaldia", ha exposat la regidora de Pobles de València Lucía Beamud.

El reconstruït xalet del Doctor Bartual a La Punta s'ha obert a diferents usos ciutadans després que la regidoria de Pobles de València ha autoritzat a diferents entitats del poble per a la seua utilització.

La instal·lació de les mampares se suma a altres actuacions municipals en el barri, entre les quals la renovació de voreres i calçades per 50.000 euros, la millora de l'enllumenat públic per un total de 187.195 euros en l'any 2015 o la mateixa habilitació del xalet de doctor Bartual per un import de 120.000 euros, el 2016.

En el 2017, es va dur a terme el condicionament de la Carrera Roig, per un import de 32.008 euros. En el període 2018/2019, s'ha executat el condicionament i pavimentació de la carretera Rocs, en la seua fase 2 per 64.017,40 euros i s'ha dut a terme la reconversió de la font del xalet de doctor Bartual per un import de 32.008,70 euros a càrrec de les inversions financerament sostenibles.

ÚLTIMES ACTUACIONS

Enguany, l'Ajuntament ha finalitzat el condicionament d'un tram de la calçada de la carretera de Rocs a La Punta. Una primera fase que es completarà amb una segona que està en fase de contractació. L'obra, valorada en 32.008,70 euros, conclourà amb els treballs en un altre tram d'aquesta mateixa carretera i un tram del Camí del Caminot, "amb l'objectiu de millorar l'espai públic de la ciutat i atendre les necessitats de la ciutadania dels pobles de València", ha dit Beamud.

Per últim, l'Ajuntament acaba d'instal·lar set cartells indicatius en les principals entrades i eixides de La Punta, "per a fer valdre el poble, perquè hi ha un gran desconeixement per part de la ciutat d'on està la Punta. La idea ha sigut que el poble siga conegut per la resta de la ciutat", ha conclòs Beamud.

Arxivat a:

Destacats