El Mercat de Tapineria, un espai modern per a retrobar-te amb la màgia de la clàssica plaça de mercaders

Guardar

IMG_0110
IMG_0110

València queda reflectida en el seu nou mercat de proximitat, un concepte mediterrani de mercat que torna a la ciutat rememorant a aquells mercaders d'uns altres temps però amb un toc modern, amb tot el sabor del saber fer les coses a l'estil valencià.

El mercat de tapineria és el resultat del solar que va quedar, i encara es pot trobar en google maps, dels carrers Guillem del Rei, Rafel de Sant Tomàs i tapineria. Un ambient fantàstic en un espai creatiu de 360º en el centre històric de València. 500 m2 dividits entre 2 places per als vianants, 3 locals comercials disponibles per a crear esdeveniments efímers i 2 espais gastronòmics oberts cada diaIMG_0109

Un mercat impressionant que no ha de faltar en la teua visita a aquesta gran ciutat, amb una temàtica canviant cada dues setmanes, està convertint-se en una de les millors propostes a visitar en sector hostaleria, oci i esdeveniments varis a València. A banda de ser pura energia positiva, en esta placeta on pots trobar-te amb una exposició o un taller sense haver-ho planejat com també acabar sopant en una degustació de plats típics.

IMG_0105

SummerMarket

A causa de l'èxit que va tindre la primera, des del dimecres 27 al diumenge 31 de juliol tenim una cita amb la 2a setmana de SummerMarket, amb l'avantatge traure els comerços al carrer, es dóna a conéixer el producte de creadors handmade, i disseny valencià, incentivant i promocionant les creacions d'avantguarda i donant suport a al xicotet comerç.

Arxivat a:

Destacats