Des d'on veure la Mitja Marató de València d'aquest diumenge

Coneix tots els detalls del recorregut de la Mitja Marató València 2021, que se celebrarà aquest diumenge, 24 d'octubre

Guardar

Mitja Marató València
Mitja Marató València

Arriba a la ciutat una de les proves esportives més esperades. La Mitja Marató de València 2021 se celebrarà aquest diumenge, 24 d'octubre, a partir de les 8.30 hores, recorrent bona part del centre de València. S'espera que al voltant de 12.000 corredors participen en una de les cites més esperades de la tardor dins del panorama nacional i internacional.

La Mitja Marató consisteix en una carrera d'una distància de 21.097,5 metres, sent la més ràpida del món en aquesta distància gràcies a l'orografia de la ciutat de València. De fet, aquesta prova esportiva no només té el rècord mundial masculí amb un temps de 57:32, sinó que porta deu anys amb un guanyador que aconsegueix marques de menys d'una hora.

En aquesta ocasió, i tenint en compte que encara es mantenen les mesures de prevenció contra la COVID-19, es realitzaran tres eixides escalonades, formades per 4.000 participants cadascuna, amb una diferència de 20 minuts per a evitar aglomeracions. Així mateix, enguany, la Mitjana Marató de València estrena recorregut amb eixida i meta en la mateixa avinguda Tarongers.

Així, el recorregut de la Mitja Marató València 2021 serà el següent: Tarongers, Serreria, carrer Menorca, pont de l'Assut d'Or, Albereda fins al carrer Almassora, carrer Reus, Joaquín Ballester, avinguda Pius XII, creuant el pont de les Glòries Valencianes fins a la Gran Via Ferran el Catòlic, carrer Jesús cap a Guillem de Castro, carrer Colón, Navarro Reverter, pont de les Flors per a tornar a l'Albereda i, de nou, el recorregut passarà pel carrer Menorca, l'avinguda Balears, carrer Juan Verdeguer, J. J. Dómine, carrer de la Reina i finalment Tarongers.

Plànol recorregut Mitja Marató València 2021
Plànol recorregut Mitja Marató València 2021

Sens dubte, una prova esportiva de gran nivell que també comportarà talls de trànsit que començaran el dissabte, 23 d'octubre. A més, l'avinguda Tarongers, romandrà tancada des de les 16.00 del dissabte fins a les 17.00 h del diumenge en sentit V-21, i fins a les 19.00 h en direcció a la platja.

La resta de carrers tallats s'aniran obrint al trànsit de manera progressiva a mesura que vaja avançant la prova, a excepció dels ponts de l'Assut d'Or, Montolivet i el Pont del Regne que romandran tallats al trànsit durant tot el matí.

Arxivat a:

Destacats