Carrers tallats a València per la Mitja Marató 2021

Coneix el recorregut de la Mitja Marató València 2021, així com tots els talls de trànsit durant el cap de setmana

Guardar

Corredors en la Mitja Marató València
Corredors en la Mitja Marató València

Diumenge que ve, 24 d'octubre, València es prepara per a acollir la Mitja Marató València 2021. Una de les proves més importants de l'any, que reunirà uns 12.000 participants i que, a més, comportarà talls de trànsit a València a partir d'aquest dissabte. El recorregut començarà des de l'avinguda Tarongers, i s'estendrà per bona part del centre de la ciutat. D'aquesta manera, aquest cap de setmana, hi haurà diversos carrers tallats a València per la Mitja Marató 2021.

En aquesta ocasió, la prova estrena recorregut amb eixida i meta en la mateixa avinguda Tarongers, però a més, i seguint les mesures de prevenció contra la COVID-19, es realitzaran eixides escalonades per a evitar aglomeracions. L'organització té previst donar tres eixides, formades per grups de 4.000 corredors cadascuna, que estaran separades per una diferència de 20 minuts.

Sens dubte, un espectacle esportiu únic a València que serà el predecessor de la Marató 2021, que arribarà a la ciutat el mes de desembre. T'ho perdràs?

Carrers tallats Mitja Marató València 2021

Els carrers tallats a València per la Mitja Marató començaran a partir d'aquest dissabte, 23 d'octubre. Concretament, romandran tancades al trànsit l'avinguda Tarongers – des de les 16.00 del dissabte fins a les 17.00 del diumenge en sentit V-21; i fins a les 19.00 en direcció a la platja – així com diferents carrers del centre de la ciutat des del diumenge abans de l'inici de la prova, previst per a les 8.30 hores.

Aquestes són: Serrería, carrer Menorca, pont de l'Assut d'Or, Albereda fins al carrer Almassora, carrer Reus, Joaquín Ballester, avinguda Pius XII, creuant el pont de les Glòries Valencianes fins a la Gran Via Ferran el Catòlic, carrer Jesús cap a Guillem de Castro, carrer Colón, Navarro Reverter, pont de les Flors per a tornar a l'Albereda i, de nou, el recorregut passarà pel carrer Menorca, l'avinguda Balears, carrer Juan Verdeguer, J. J. Dómine, carrer de la Reina i finalment Tarongers.

L'obertura d'aquests carrers es durà a terme de manera progressiva a mesura que vaja avançant el pas dels i les corredores. Això sí, els ponts de l'Assut d'Or, Montolivet i el Pont del Regne romandran tallats al trànsit durant tot el matí. Es preveu que es restablisca la normal circulació per tots aquests carrers a partir de les 14.00 hores, a excepció de l'avinguda Tarongers.

Recorregut Mitja Marató València 2021

Plànol recorregut Mitja Marató València 2021
Plànol recorregut Mitja Marató València 2021

 

Arxivat a:

Destacats