Un concurs a València busca les millors versions de Nino Bravo per a "retre homenatge a un artista inoblidable"

El cantant serà recordat a través d'un concurs musical organitzat per El Corte Inglés

Guardar

El cantant valencià Nino Bravo
El cantant valencià Nino Bravo

El Corte Inglés ha anunciat un concurs a València de versions de les cançons més emblemàtiques de l'inoblidable cantant Nino Bravo, amb el propòsit de retre homenatge al seu llegat en el 50 aniversari de la seua defunció. Les inscripcions estan obertes fins al 15 de juny, i el guanyador serà premiat amb una targeta regale d'El Corte Inglés valorada en 500 euros.

Els participants hauran d'interpretar en directe davant un jurat una versió d'una cançó del repertori de Nino Bravo, acompanyant-se únicament d'una base instrumental que ells mateixos hauran de proporcionar. La primera fase classificatòria es durà a terme el 19 de juny a les 18.00 hores a la Terrassa La Pèrgola d'El Corte Inglés Avinguda França, situat a la ciutat de València. La gran final del concurs se celebrarà el dijous 29 de juny a les 18.30 hores en el mateix espai.

La decisió de quants participants passaran a la final estarà en mans del jurat, els qui avaluaran la qualitat interpretativa i la posada en escena de cada candidat. El jurat està compost per destacades personalitats de l'àmbit musical i de la ràdio, entre ells Manuel Martínez Gil, road manager i cunyat de Nino Bravo; Miguel Ángel Orts, periodista d'RNE a València; Carles Villeta, director i presentador en Cope València; Felipe Garpe, cantant guanyador del concurs "Jo soc Nino Bravo" en Tele 5; Ángeles Barber i Carmen Usero, especialistes en música; i Pau Pérez Rico, secretari del jurat i director regional de Comunicació d'El Corte Inglés.

Els interessats a participar en el concurs podran inscriure's a través del telèfon 963530706 o enviant un correu electrònic a [email protected], facilitant el seu nom complet, DNI, edat i la cançó que desitgen interpretar.

En el marc de la commemoració de l'Any Nino Bravo i com a part de la setmana dedicada a l'artista, es duran a terme dos esdeveniments addicionals a la sala d'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés d'Avinguda França (8a planta). El dijous 15 de juny a les 18.30 hores es presentarà l'obra 'Nino Bravo', escrita per Vicente Sanchis i il·lustrada per Albert Quiñones, un homenatge literari a una de les figures més representatives de la música espanyola. A més, el dimarts 27 de juny a les 19.00 hores es durà a terme una trobada amb Darío Ledesma, autor de la biografia autoritzada del cantant d'Aielo de Malferit, "Nino Bravo Voz i Cor".

Destacats